|
westrex

13 ziņas
PM
|
2005-09-13 16:09:57
Mazliet par dārgu 700ls un uz augšu! Visu mūžu jau ar šito mašīnu nebraukšu!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
TDI

215 ziņas
PM
|
2005-09-13 17:09:23
jaa , visu muuzju nebrauksi bet kas Teu traucee veikt pirmspaardoshanas noskruuveeshanu es savu gaazes ieshprici (pa ls950) njemshu nost un likshu naakoshajam CV 8)
Atbildēt uz šo ziņu
CV 033,3LX + gāzes inžektors
|
|
westrex

13 ziņas
PM
|
2005-09-13 17:09:40
Un kā šo pasākumu komentē gāzes uzstādītāji? :?:
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Loms

219 ziņas
PM
|
2005-09-13 18:09:21
TDI"]jaa: "
vai ir jēga? jāmaksā par uzlikšanu, noņemšanu, uzlikšanu... kad tirgosi savu auto, tad tirgū jau būs citas iekārtas... un auto ar gāzes sprici būs nesalīdzināmi vieglāk, dārgāk pārdot....
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2005-09-13 18:09:53
daljeeji piekriitu Lomam,bet ...
maneejam arii iesaka likt gaazes shprici par ~1000 Ls ...
auto cena 4000 eeriki plus veel 1k Ls. nekad par taadu cenu nenotirgoshu autinju.un peeec gada veel nebuus ne suuda atmaksaajusies taa gaazes iekaarta ... es Jums saku ka nobraucu gadaa ljoti daudz km un esmu paarliecinaajies ka parastaa gaazes iekaarta ir gan ekonomiska gan aatri atmaksaajas un ljoti labi saglabaa dzineeju (es nesaku ka labaak par benzhu,bet tas ka runaa ka gaaze chakaree motoru ir pilniigs sviests). protams ja es iegaadaatos 2000+ gada auto, 99% liktu pilno shprici ...
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
TDI

215 ziņas
PM
|
2005-09-13 19:09:26
nonjemt/uzlikt =~ls150 , a tagadinj manu iekaartu jau zem 1,05-1,1 nekur nepiedaavaa + 1,5 meeneshi jaagaida :?: energjeetiskaa kriize kaasaciit jaasaka dikti shaubos ka , pinjemsim, naakamgad par manu CV kaads dos tirgus cenu +par inzjektorgaazi piemaxaas extra , nau taadi subjekti maniiti , vien sejas shkjobiis -nau no vaacijas utt., ej nu kaadam pastaasti kaadus labus remonta darbus esi veicis un veel kaada kruta gaaze staav virsuu :? pieredze raada , pirms paardoshanas visu labo nost uz -200 eeras no videejas cenas arii nost un tad viss notiekaas . diemzjeel lielaakoties tauta ir dauniiga un iedomaajaas ka iistie zelta gabali naak tikai no aarpusLV , a sheit pabrauktie ir neglaabjami nojaati , nevis viss kas DE vaj CH ir nojaats sheit jau ir sataisiits :cry: un auto iisteniibaa ir labaaks kljuvis :roll:
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Didzis

38 ziņas
PM
|
2005-09-13 21:09:43
Nju, nesen kaa iepirku 2000 gada Dodge grand caravan sport, un shonedeelj vinjai kraamee virsuu gaazes inzjektoru. Jau ieprieksh braucu ar klasiskajaam gaazes iekaartaam, un nebija probleemu, bet tie gelveno kaart bija mazi motori 1,8 litru pasaati, bet seshcilindru motoram aer lielu iepluudes kolektoru jau nu gan jaaliek inzjektors, un nebuus nekaadu probleemu ar svecjvadiem un citiem suudinjiem. Gaaze ir OK . Es neesmu piedziivojis, ka kaada no manu bijusho auto gaazes iekaartaam shautu, tapeec domaaju, ka taas probleemas rodas no slikti noreguleeta motora un nekvalitatiivi uzliktas gaazes iekaartas
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
TDI

215 ziņas
PM
|
2005-09-14 09:09:09
probleemas ar svechvadiem buus - saost varees vieniigi bliikshkjis ar visaam no vinja izrietoshajaam sekaam izpaliks 8) gaaze ir ljoti juutiiga attieciiba uz gaisa filtru,sveceem, svechvadiem , ar benziinu var braukt un braukt neko iipashi nejuutot , a gaze saak sist pa nasiim :o . es gaisa filtru un ellju mainu vienlaiciigi , filtrs CV ir nejeedziigi mazinjsh (leets gan ar-ls6) prieksh 3,3 motora un aizkakaajaas pa muusu lielceljiem aatri .
Atbildēt uz šo ziņu
|