Chrysler T&C kondicioniera kondensāts! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler T&C kondicioniera kondensāts!

Lapas: 1 [2]
Chrysler T&C kondicioniera kondensāts! ( 5024 )
miks

3 ziņas

PM

:!: Cik es te lasu un domāju, tad es ir viens no tiem, kuram šīs visas problēmas ir gājušas pāri! KONDENSĀTS - Cīnos ar šo problēmu jau kādus 3 mēnešus, šofera paklāju esu žāvējis jau kādas 5 reizes, potensiometrs sāka gļukot pirms kādām 2 nedēļām, un izcīnījies ar šo problēmu esmu līdz nervu sabrukumam! Un šodien bija tā diena, kad beidzot problēma nāca gaismā! Stāsts garš, bet lieta vienkārša! Ja interesē zvaniet: 9473153 un visu sīki un smalki izstāstīšu! Vilis!

Atbildēt uz šo ziņu
NORU

46 ziņas

PM

vēl piemirsu, ka kondensāts no blakuspuses pie šofera kājām tiek ar ventilatora palīdzību- nočekoju netīšām, ie, izslēdzot- sāka pie kājām pilēt.

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Voyager 3.3 LE 96
Dodge Grand Caravan 3.8 STX 06 (sieviņas)

NORU

46 ziņas

PM

Man tas bija vasarā. Caurums ir pie blakussēdētāja kājām uz motortelpu.
Noņemot bardačoku tiek pie tās tilpnes ar ūdeni. No motora puses grūti, bet var ieraudzīt trubas galiņu, ko arī es izbakstiju un atbrīvoju.
Lai veicas.
P.S. Man salons žuva 1,5 mēn. un tas bija vasarā.....

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Voyager 3.3 LE 96
Dodge Grand Caravan 3.8 STX 06 (sieviņas)

mummi

22 ziņas

PM

miks"]:!:: "
Mik! Būtu baigi forši, ja Tu varētu aprakstīt kā Tu tiki gālā ar šo probu. Es jau esmu nocīnījies kādus 4 mēnešus. Iztīrīju kondiķa trubas, pārbaudīju visus savienojumus, rezultāts 0! Kā grīda slapja, tā slapja. Liela pateikšanās iepriekš!

Atbildēt uz šo ziņu

Kāpēc dzert un braukt, ja var pīpēt un lidot....

Loms

219 ziņas

PM

mummi"]
Mik!:
"
NORU"]Man: "
NORU"]vēl: "

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

Jau kādu laiku atpakaļ pamanīju, ka ir nedaudz mitrs pie aizmugurējās pečkas ( tur man ielikts parking modulis, kas nosprāga un uz viņa bija ūdens lases. Domāju varbūt tek gar bagāžnieka vāka vadu gumijām, tas saliku pa vietām. Vakar pamanīju, ka labajā pusē bagāžniekā peļķe. Šodien noņemu apšivkas, laidu ūdeni no šļūtenes uz bagāžnieka vāku un aizmugurējo logu, bet nekur nekas netek. Iedomājos, ka tas varbūt ir kondensāts no aizmugurējā kondicioniera, jo uz pašas pečkas arī ir ūdens lāses. Diez tur arī ir jābūt kaut kur kondensāta notecēānas trubai, varbūt tā ir aizgājusi ciet?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler T&C kondicioniera kondensāts!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online