Automātiskās kārbas pārnesumi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Automātiskās kārbas pārnesumi

Lapas: 1 [2]
Automātiskās kārbas pārnesumi ( 4423 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

visticamaak probleema jaameklee spidometra devejaa, jo tas ir pirmais kas komunikeejas ar autom.kaarbas kompi

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Spidometra devējam problēmas nav, eksistē trīs dažādu krāsu zobratiņi (ar dažādu zobu skaiti), kurus piemeklē atkarība no riepu izmēra, lai spidometrs radītu pareizo ātrumu.
APK lielāka nozīme ir ātruma devējiem uz primāras un sekundāras vārpstam. Kārbas vadības bloks pārslēdz pārnesumus ņemot vērā apgriezienu attiecību starp primāro un sekundāro vārpstu.
Ievadot jaunus riepu izmērus, jūs pārprogrammējiet, kā kārba pārslēdz robus, un kad bloķējas hidrotranis.
Tas viss saistīts ar to, kā pie lielāka riepu izmēra, paliek lielāka slodze uz transmisiju.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pameģini atvienot akumulātoru uz kadam 15 min.... pēctam mierigi papbrauc... itkā kārbai vajadzētu iemacīties no jauna...

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

Kā beidzās ar riepām... Man arī doma par riepu maiņu pirms ziemas briest... uzR15...

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Wizard bet kā tad to kompi pārprogrammēt. man uz durvīm ir uzrakstīti 2 riepu izmēri 215/65 R15 un 215/65 R16 es tā padomāju ka tie ir pieļautie izmēri un domāju ka vasarai pirkšu jaunas riepas 215/65 R16 (jo tagad stāv 205/55 R15 un izdilušas) bet ziemāj domāju likt 215/65 R15 vai tas nozīmē ka būs katru sezonu jāpārprogrammē? un kāpēc ir rakstīti uz durvīm 2 izmēri? Paldies.
Mašīna:
Chrisler Grand Voyager 97g. 3.3L

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Automātiskās kārbas pārnesumi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online