Kur var nopirk šādu lukturi? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kur var nopirk šādu lukturi?

Lapas: 1 [2] 3 4
Kur var nopirk šādu lukturi? ( 7102 )
martins765

88 ziņas

PM

Tadus maniyu kautkur neta pardosana,vis kopa tik neatceros kur.Laiku atpakal provento placi pardevas voyis ar tadiem,uzzvani siem mos zinas kas ,ka.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Un kā TA skatās uz šādiem lukturiem?

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

[quote]Un kā TA skatās uz šādiem lukturiem?"
A ko TA varētu teikt ja marķējums ir, augstums pareizs un stiprinājums stingrs.
Ir jau tie tehniskie noteikumi. Es neivēroju, ka tur īpašas prasības būtu uz konkrētiem lukturiem. Tikai pareireizie pareizā attālumā no malas un ceļa.
Palabojiet ja es kļūdos!
Es kantainajam biju domājis, ko līdzīgu uztaisīt, bet kad būšu pensijā laikam tikai klāt varēsū ķerties. Jau gadu migliniekus lieku.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Piekrītu Bumbierim par TA. Padomjlaikos jau ar varēja tiem auto, kurus vairs neražo, likt lukturus no citiem, tā ka mūsējiem kantainajiem navajadzētu piesieties.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Domāju, ka TA nevajedzētu būt problēmu, ja tie lukturi ir sertificēti.
Kā jau explorer rakstīja, ka tipa netā redzēja līdzīgu komplektu, domāju, ja tādu iegādājas un pašiem lukturi ir sertificēti, tad nekādu problēmu nevajedzētu būt.. Ir tikai viena problēma, kur tādus dabū (koplektu), jo pirkt atsevišķi pa lukturītim un tad visu likt kopā ir baigais čakars, dai ar stiprinājumie varētu sanākt ķēpa. Bet ja ir kāds ražotājs, kurš tieši DODGiem jau ražo tādus... tā būtu lieta. Būs jāpaintresējas PROVENTO.. varbūt zina ko teikt .

Atbildēt uz šo ziņu
martins765

88 ziņas

PM

Redzeju dzipu zurnala dazadiem dzipiem sitadu lukturu piedavajumu.GROENDER firma sveicarija,mos siem ir ari sava lapa.

Atbildēt uz šo ziņu
Martini

79 ziņas

PM

[quote="joniic"]Man liekas,ka lukturi ir pirkti atsevišķi, bet korpuss ir hand made.Es savam džerim nopirku Hellas Komet FF 300, n;akamnedēl uzlikšu.Vakar piemetināju pie stieņa, kas aiz priekšējā bufera 2 statīvus, lai ir kur pieskrūvēt luktura ķepas. Vel tikai restē jāiegriež luktura forma.Vismaz gaisma būs.Tie vissakarīgākie likās gan gaismas, gan formas ziņā.54ls.Kad būšu uzlicis, ielikšu bildi:)
Te būs bildes links, diemžēl, nemāku ielikt pa tiešo šeit..
http://foto.inbox.lv/knausis77

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

joniic"][quote: "Man liekas,ka lukturi ir pirkti atsevišķi, bet korpuss ir hand made.Es savam džerim nopirku Hellas Komet FF 300, n;akamnedēl uzlikšu.Vakar piemetināju pie stieņa, kas aiz priekšējā bufera 2 statīvus, lai ir kur pieskrūvēt luktura ķepas. Vel tikai restē jāiegriež luktura forma.Vismaz gaisma būs.Tie vissakarīgākie likās gan gaismas, gan formas ziņā.54ls.Kad būšu uzlicis, ielikšu bildi:)
Te būs bildes links, diemžēl, nemāku ielikt pa tiešo šeit..
http://foto.inbox.lv/knausis77
"
"

Nu un kā tagad? Pretīmbraucošie netiek apžilbināti ar četriem miglas lukturiem?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Kur var nopirk šādu lukturi?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online