Town & Country vai Dodge : Grand Caravan? (1999-2002) » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Town & Country vai Dodge : Grand Caravan? (1999-2002)

Lapas: [1] 2
Town & Country vai Dodge : Grand Caravan? (1999-2002) ( 2819 )
juris

429 ziņas

PM

Sertifikāciju vajag tiem(no 2001.gada- ), kuri ir ievesti no ASV pirms piereģistrēšanas eiropā.
Praktiski nearko neatšķiras. SE, LE,LX- tie ir jāskatās.
Ar deteļām nav problēmu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki, visiem! Lieta tāda, ka vēlos savā īpašumā iegādāties Town & Country vai Dodge : Grand Caravan. Doma ir kādu no šīm mašīnām iegādāties Vācijā, bet cik lasu šajā forumā, tad problēmas var būt ar lukturiem un eiropas sertifikātu!
1). Kam man vajadzētu pievērst uzmanību pērkot šo mašīnu, lai bez problēmām varētu iziet TA?
2). Ar ko tās mašīnas vispār atšķiras no Chrysler Voyager?
3). Kā ir ar rezervesdaļām, būs tikpat viegli dabūt, kā manam 94.gada Voyager?
Paldies visiem, kas palīdzēja ar atbildi:)[/i]

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

SE, LE,LX, ko šie burti nozīmē un kāpēc jāpievērš uzmanība? Cik saprotu, ja šī mašīna ir Vācijā jau vismaz 2 gadus, tad jau ir izieta TA un problēmu nevajadzētu būt?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

man bija diezgan liidziigi jautaajumi
man vieniigi nav skaidrs kaada ir kaartiiba ja peerk vaacijaa.
skaidrs tikai tas ka vajag naudu
bet kaa notiek taas paarrakstiishanas, kas kaadaa seciibaa kur jaabrauc un kad var dziit uz maajaam un kas kam maajaas jaaprasa utt :?:

ak jaa SE, LE, LX cik sapratu ir apriikojuma liimenis shvaks, labaaks, lux

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pats jau pakaļ nebraukšu, bet runāšu caur čomu. Tāpēc jau gribu ievākt pilnīgāku info par tiem burtiņiem un par to sertifikātu. Kaut kā negribas, lai sanāk, ka atdzen man te, bet nevaru iziet TA.
Ak jā, ko nozīmē tas LIMITED, spriežot pēc apraksta, tad jau pilna komplektācija, bet tulkojot burtiski - ierobežots!!! Kā tad īsti ir?

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

Limited- kruta

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

juris

429 ziņas

PM

man tas sertifikāc ir "pie kājas" , jo autiņš jau bija piereģistrēts mēnesi iepriekš pirms es viņu iegādājos.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

juris

429 ziņas

PM

bet es skatos, ka Vācijā ar stāv ASV lukturi. nu strīdīgs jautājums par tiem lukturiem... pats vēl netieku skaidrībā :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Town & Country vai Dodge : Grand Caravan? (1999-2002)
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online