Gāzes iekārta un patēriņš » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gāzes iekārta un patēriņš

Lapas: [1]
Gāzes iekārta un patēriņš ( 2890 )
Martini

79 ziņas

PM

Sveiki Jaunajā gadā!!

Gribēju uztaujāt cik jūsu džeri ņammā gāzi?Uzliku gāzes iekārtu, to, ar iešprici katrā stobrā, sākumā ēda ap 20 ltr uz 100km, tad nomainiju sveces, uzliku NGK, esot autsaucīgākas uz gāzi.Bišķi arī pieregulēja pašu gāzes iekārtu. Tagad man džeris ēd ap 14 ltr uz 100 km.Kāda jums ir pieredze šajā gadienā?

P.S.Droši vien šis topiks jau ir bijis, bija slinkums rakāties pa forumu...

Atbildēt uz šo ziņu
Rashns

187 ziņas

PM

topiks bijis.
Šoseja ap 12L(uz 100kmh)
Pilsēta ap 18 lidz 20 Litri

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

BRALIS

55 ziņas

PM

Labi ka parejiem nav slinkums atbildet! Pa vācijas bāni vidēji braucot uz 130 sanāca, ka ar 60 litru balonu, kurš piepildits par 80% vareju nobraukt no 380 lidz 410 km. te riga pa pilsetu videji sanak 330km ar balonu. Ja nebus slinkums, tad paterinu aprekinasi

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Durango 2000 (kādreiz bija lielais ceļotājs kopš 1995 gada)

Andris

40 ziņas

PM

joniik,kādas sveces saliki un cik gāzes iekārta izmaksāja?

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GR.CARAVAN 3,3 2000.g.

Martini

79 ziņas

PM

Andris"]joniik,kādas: "

Sveces ieliku NGK, neko smalkāk par jamām neznāšu pateikt, gāzes iekārta sanāca 770 Ls.

Atbildēt uz šo ziņu
Martini

79 ziņas

PM

BRALIS"]Labi: "

13.7?

Atbildēt uz šo ziņu
Kasio

11 ziņas

PM

quote="BRALIS"]Labi ka parejiem nav slinkums atbildet! Pa vācijas bāni vidēji braucot uz 130 sanāca, ka ar 60 litru balonu, kurš piepildits par 80% vareju nobraukt no 380 lidz 410 km. te riga pa pilsetu videji sanak 330km ar balonu. Ja nebus slinkums, tad paterinu aprekinasi"

13.7?

Tā arī ir. Man ar BRĀLI ir vienādi 95 3.3 CV un nosacīti vienādas gāzes iekārtas, arī apkopes ejam vienā vietā. Man patēriņš, kā jau agrāk minēju, 14l/100km maršrutā Ādaži-Jaunciems-Teika un atpakaļ, kopā katru dienu 82km. Ja jābrauc vairāk pa Rīgu, tad lielāks, ja šoseja, tad mazāks. Pa Jauno gadu Ādaži -Valmiera un atpakaļ 12.5l.

Atbildēt uz šo ziņu
Martini

79 ziņas

PM

Nu skaidrs.Tad jau laikam neko vairāk nevarēšu noregulēt.Man uz šosi 13.7 rādija pie 100km/h.
Paldies par atbildēm!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Gāzes iekārta un patēriņš
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online