Chrysler T&C aizmugures gultnis! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler T&C aizmugures gultnis!

Lapas: [1]
Chrysler T&C aizmugures gultnis! ( 3208 )
Amis

77 ziņas

PM

Izskatās , ka iet grīstē labās puses pakaļējais riteņa gultnis! Kur tādu var dabūt, cik var maksāt un cik maiņa maksā! Braucot gaudo. Varbūt ir smērējams? Chrusler 3,8l T&C 99. :?:

Atbildēt uz šo ziņu

Ielej un aiziet!!!

wizard

654 ziņas

PM

Aizmugurējo “stupicas” gultņi var smērēt tikai izjaucot stupicu. Ir jānoskrūvē rats un tad jāizņem stupicas kalpaciņš, tad var tikt līdz šplintei un uzgrieznim. Bet, ja nav pieredzes, ka to darīt, tad labāk tomēr griezties pie atslēdznieka, lai nesačakarētu kaut-ko! Ja aizmugurē ir trumuļu bremzes, tad izjaukt vienkaršāk, bet ja disku, tad savādāk!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

austris

908 ziņas

PM

Ar smērēšanu cauri netiksi.Gūltnim jābūt kluba servīzī zvani Osim.9321789. :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

911

6 ziņas

PM

Pieļauju, ka T&C un Voy gultņi varētu būt vienādi. Manam Atlasā mainīja priekšējo - maxāja kaut kur Ls 90. Pakaļējos uzklonēju lietotus pa Ls 40, bet tas nav prāta darbs - ritošājai daļas jāliek jaunas.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

runaajot par gultnjiem.
kaiminjsh savam CV (kantainajam) priekhseejo gultni nopirka par 4 Ls.
pie virpotaaja izvirpoja gultnja aboimu, aareejo, peec stupicas izmeeriem un aidaa! nekaada vaina.
bet veel man taac jaut. vai kantainajiem CV aizmuguree ir tikai trumulju bremzes? vai meedz buut arii ar disku bremzeem? paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
Redmax

19 ziņas

PM

vecajiem tikai trumuli!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

nu es nezinu kas tas ir!
visi saka ka labas bremzes esot CV.
man skatee bremzes paraadiija ka ideaali straadaa.vienmeeriigums.nezinu ko veel vinji tur meera ,bet teica ka viss ok.
tad kaapeec nevar to autinju nomest mieraa?!
laikam jaajauc valjaa jaaskataas loki, vai nav jau dzelzhi tik palikushi.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler T&C aizmugures gultnis!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online