eiropa & usa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » eiropa & usa

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10
eiropa & usa ( 14994 )
GarM

58 ziņas

PM

Protams, ka detaļās nav problēma.Negribās jau neko sliktu teikt par Sharanu, bet Džeris tomēr ir labāks un ietilpīgāks.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3,3 96g.

kirils33

76 ziņas

PM

No ASV atvestie auto praktiski visi ir pirkti avarējuši tur,tad atremontēti un pārdoti šeit. Savādāk jau nesanāk bizness.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

nezinu man asv autinjus ir iespeeja dabuut vesalus ,kaa arii arii sistus no izsoleem ja kadam ir interese tad luudz:) pasam vel nav savs biznes bet domaaju tikai ar vesalajiem jo tie kas ir sisti uz viniem var smagi iekrist neveelos risket labaak mazeek nopelniisu ,bet bez galvas saapeem:)

Atbildēt uz šo ziņu
martins765

88 ziņas

PM

Izsolu lapas jau var redzet atjaunosanas izmaksas un autina tirgus cenu.Sisti sparni un vaks maksa gandriz tikpat cik autins,tape jau laikam pamet placos.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

zinu ka ASV viniem nepatik remonteet jo nav izdeviigi:)

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

vienkarsi esmu atradis kur var dabuuut galiigi jaunus un mazlietotus no asv un nesistus un pars stipri leetaakaam naudaam nekaa latvijaa TC motors:) kurs var pateikt cik maksaa 2002g voyageram prieksas un aizmugures lukturis jauns puse vienalga:) gribu zinaat cenas vienkaarsi:)

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

jauns eiropas varianta lukturis(tikai ar tādu var iziet TA)2001-2004g.priekš.-225ls,pak,-85ls

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

roliss

181 ziņas

PM

Es domāju, ka cena ir nesamērīga, bet ņemot vērā latvju bāleliņu mantrausību tā tas varērētu būt...

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

Forums » Tehniski jautājumi » eiropa & usa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online