eiropa & usa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » eiropa & usa

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10
eiropa & usa ( 14984 )
andreits

102 ziņas

PM

92. gada Plymuth-am kārbas filtram un sliding door regulēšanai bija collu sešstūri :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

juris

429 ziņas

PM

Tu gribi pirkt autiņu braukšanai, vai izjaukšanai? :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

vo vo vo, collu seshstuuri saakaas. man vienreiz vajadzeeja fotokameras statiivam skruuvi (kuras starp citu visas ir ar colliigo viitni) izskraidiiju pus riigu un neatradu... beigaas pirku kaut kaadu akmerikaanju meeslu kam bija taada viitne

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

es domāju, ka nevajag baidīties no amerikāņu auto. nu ir tak sliktākā gadījumā "Amerikas auto" kuri nodarbojas arī tīri ar amerikāņiem.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

ar to gribeeju teikt, ka no situaacijas gribu iziet ar voyager, tachu man ir trauma!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

man ir mazda 323 98.gada un iebraucot ar vinju servisaa man jau paliek nelabi :oops: paarsvaraa muus pasuuta taalaak, bet kad vinjai kas jaasalabo tad tik ver valjaa macinju. piemeeram riit man jaaiziet peec prieksh logtiiritiaaja shtoku (suuda alumiinija gabals ar plastmasas bljodinjaam galos) kas maksaa 38 LVL. vienreiz izsita saana stiklu aizmugureejo, kas maksaaja 200 LVL aatrumkaarbai sapliisa atpakaljgaitas datchiks, jaagaida bija 2 meeneshi kameer dabuuju. shrotos daudz ko mekleet nav ... esmu izmisumaa ar to mazdkasti. eed taa pat videeji kaadi 7-8 uz 100. vietas maz, 2 beerni sieva un veel sievas maate... kaa siljkjes mucaa. kur nu veel mani hobiji :evil:

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

[quote]92. gada Plymuth-am kārbas filtram un sliding door regulēšanai bija collu sešstūri "
Manam tas filtrs ar torx TX30 vai TX27 pieskrūvēts.

Atveru darba busu un tur visi vajadzīgie instrumenti parasti ir.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

martiska"]man: "
Kur tad Tu remonētjies? Aurā vai MMotorā? Man bija 99 gada 626 universālis, savu mūžu tādas izmaksas neredzēju

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

Forums » Tehniski jautājumi » eiropa & usa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online