eiropa & usa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » eiropa & usa

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
eiropa & usa ( 14990 )
Jurčiks

445 ziņas

PM

[quote]nu ko, nu pat noskatījos raidījumu "Zebra". Un šis temats tur bija pieminēts. Varu pateikt vienīgi vienu- godājamais Timrots ir losis (atvainojos, bet savādak nevaru izteikties), redziet, viņam traucē ASV gaismas, kas spīž Laughing viņa ačtelēs. Nu es paskatījos savam autiņam tās gaismas un nekas nespīd kur nevajag. Un uz ceļa man neviens amerikānis manās ačtelēs ar nav spīdinājis. Vairāk spīdina tie paši "eiropieši", kuri, vai nu nav noregulēti, vai nu sabāzuši super duber spuldzes. Vot šitie man besī. Un runājot par pagriezieniem, tad to es domāju nav problēmu pārtaisīt uz dzeltenajiem visiem vāģiem. Tākā, lai viņš te "nelej čugunu". Evil or Very Mad"
Tas losis Timrots arī "rādio kurbulī",kas iet pa SWH, minēja kaut ko pa amerikāņu gaismām , no kā varēja saprast ka viņš nezin ko runā un ka viņam ir nepatika pret amerikas automobiļiem kā tādiem, tas izklausījās ļoti pat diletantiski !
P.S GOLFU viņš palielīt neaizmirsa :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

juris

429 ziņas

PM

bik novirzīšos no tēmas. ir doma nomainīt spidometru uz eiropas variantu. vai odometra rādījumi saglabājas autiņa kompī? tas ir, vai nomainot spidometru, odometra rādījumi būs saglābājušies tie paši?
un otrs. skatījos reklama.lv, nu dikti maz ir crysler (no 2001 - ) donori. vai pat vispār nav.sludinājumā ir minēts crysler, bet pazvanot-izrādās dodge..gribās dažas lietas noskrūvēt, kas atrodas crysler salonā.varbūt kāds zin, kur atrast jaunos donorus?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

V8

91 ziņas

PM

kurmis"]bik: "

neesmu pārliecināts, ka smadzenes sapratīs eiropas paneli......

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

ko tu velies saki varbuut vareesu paliidzeet

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

interesē tas pats spidometrs (hmm, bet vai der?), augšējā (jumta) konsole, priekšējo durvju apšuvums (man ir "taisnais", gribās ar izliekumu). nu iesākumam pietiks...

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

jaunu vai lietotu?

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

lietotu

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Par cik jūs te speci nolasījušies, tad man kārtējais dumais jautājums. Sakiet, vai ir... ēēē... stūre, kurai degtu tās pogas, kas uz stūres. Cruisei on/off/cancel/set... ut.t. Un vai viņām ir jādeg(diezinvai, jo izskatās, ka tie burti ir uzkrāsoti) jeb viss ir tumšs un kluss uz stūres visiem džeriem?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

Forums » Tehniski jautājumi » eiropa & usa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online