eiropa & usa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » eiropa & usa

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
eiropa & usa ( 14988 )
juris

429 ziņas

PM

par sertifikāciju es jau te rakstīju, bet cik maksā lukturu pārtaisīšana, to es nezinu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

juris

429 ziņas

PM

nu sertifikācija maksā apmēram no 1500 lidz 2000 eiro. un ir jāgaida mēnesis. var iziet arī Vācijā.
http://www.uscars.lv/Forums/viewtopic.php?t=717

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Didzis

38 ziņas

PM

Nu nezinu, kaa jaunajaam buhdzjaam, bet man Dodge caravan 2000 gada ar amerikaanju lukturiem bez markjeejuma tik ar paartaisiitiem gabariitiem un pakaljaa ieliktas orandzjaas lampas prieksh pagriezieniem atpakaljgaitas vietaa un atpakaljgaitai piekabinaats atseviskjs lukturis un vispaar nekaadu probleemu skatee nebija, kaut arii pats biju sabijies, jo stars ta prieksheejam lukturim pavisam savaadaaks nekaa eiropas autinjiem, bet taapat dereeja.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

nu par to es arii zinu bet kaa ar taam as naca no 2001 uz augsu?

Atbildēt uz šo ziņu
V8

91 ziņas

PM

kurmis"]nu: "
nea...mazāk, jo šiem visiem jau ir vietējie LV sertifikāti un tas nemaksā vairāk par 1000 eur.

Eiropas lukturi ir OBLIGĀTI, jo citādi sertifikātu nedabūt(tas attiecas uz visiem auto, kuriem ir eiropas analogi) - izņēmums ir Town&Country 2005<..., ka vajag tikai aizmuguri - priekšējiem apakšas izliekums uz citu pusi un tāpēc prasības mainīt bamperi nav

To, ka pārdevēji maina lukturus zina visi...nabaga pircēji pēc tam mokās - TA večiem nav grūti jautājumu gadījumā atvērt konkrētā auto pirmo dokumentu failus un paskatīties tehnisko aprakstu, pie kam vizuāli jau arī pamatīga atšķirība

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

nu ko, nu pat noskatījos raidījumu "Zebra". Un šis temats tur bija pieminēts. Varu pateikt vienīgi vienu- godājamais Timrots ir losis (atvainojos, bet savādak nevaru izteikties), redziet, viņam traucē ASV gaismas, kas spīž viņa ačtelēs. Nu es paskatījos savam autiņam tās gaismas un nekas nespīd kur nevajag. Un uz ceļa man neviens amerikānis manās ačtelēs ar nav spīdinājis. Vairāk spīdina tie paši "eiropieši", kuri, vai nu nav noregulēti, vai nu sabāzuši super duber spuldzes. Vot šitie man besī. Un runājot par pagriezieniem, tad to es domāju nav problēmu pārtaisīt uz dzeltenajiem visiem vāģiem. Tākā, lai viņš te "nelej čugunu". :evil:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

tad man veel taads jautaajums tiem, kas ir kaartiigi iekshaa shajos vaagjos ;)
kas proporcionaali ir vairaak uz Ljas celjiem un plachos USA vai EUR dzheri?

Atbildēt uz šo ziņu
V8

91 ziņas

PM

martiska"]tad: "
apmēram vienādi, ja runa par 96<...

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

Forums » Tehniski jautājumi » eiropa &amp; usa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online