eiropa & usa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » eiropa & usa

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
eiropa & usa ( 14989 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

es zinu ka aizmuguree lpagriezienus liek kur ir atpakal gaita man coms daudziem taa ir partaisijis un skatees man liekaas ka vini tos ee nemaz neskata iipasi:)

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

jā, tā man arī ir. un zem bampera ir atpakaļgaitas lukturis un miglinieks.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

juris

429 ziņas

PM

nez, vai ar šiem var iziet apskati? rakstīts, ka eiro lukturi, bet e burtiņš ta viņam nav...
http://www.dodgeforum.com/upfiles/17510/9E798DC013E942E9BCF32D0587B50278.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Jurčiks

445 ziņas

PM

Cik saprotu sertifikācijai ir jāliek lukturi no eiropas varianta,(ja ir analoģiski eiropas varianti,kā tas ir voyager -caravan gadijumos), zinu ka citiem amerikāņu autiņiem kuriem nav analogu, tos vienkārši pārtaisa,kā to dara iepriekšējo paaudžu DODGE CARAVAN priekš tehniskās apskates.
Bet kā ir ar tehnisko apskati mašīnām kuras ir jau sertificētas un piereģistrētas? varētu būt ka apskati var iziet ar pārtaisītiem lukturiem,vienkārši lai aizmugurē ir dzeltenie pagriezieni un priekšā baltie gabarīti?Jo te noteikumi parTA un sertifikāciju atšķiras !

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

juris

429 ziņas

PM

[quote]zinu ka partais aizmuguree uz skateem un °uz visu laiku atpakal gaitas lampaas ielieg dzeltanas spuldziitess un un pieliek papildus atpakal gaitu un prieksaa urb caurumu un liek gabariita lampinu un skati varot iziet:)"
tas ir 100%? (no 2001.gada autiņiem) vai tikai dzirdēji?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

zinu ka valmieraa parlikt vadus aizmuguree lukturi pielikt un prieksaa ieurbt darbs 20Ls es neredzeeju vari parposteet

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

un kaa ir ar sertifikaaciju?Man paziistamais elektrikis esot taisijis vienam 2 gadus vecam amerikanim ,bet nepaprasija kaa ar sertifikaciju:) bet atgriezies neesot:) Vins solijaas peec jaunaa gada noskaidrot kas un kaa vajadziigs:) Cik rigaa maksaa ta lukturu partaisiisana?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

zinu ka partais aizmuguree uz skateem un °uz visu laiku atpakal gaitas lampaas ielieg dzeltanas spuldziitess un un pieliek papildus atpakal gaitu un prieksaa urb caurumu un liek gabariita lampinu un skati varot iziet:)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

Forums » Tehniski jautājumi » eiropa & usa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online