eiropa & usa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » eiropa & usa

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10
eiropa & usa ( 14986 )
ev

106 ziņas

PM

Bet cik maksā miroņgalva, labā puse 2004.g. dīzelim??

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

es gan neesmu redzejis vel nevienu ASV voyageru virs 2001g kas staveetu placos vai brauktu pa LV un vinjam lukturos butu LV:) tad tu gribeetu teikt ka vinji pirms skates maina lukturus:) neticu viniem visiem ir partaisiiti gabariiti un aizmuguree pagriezieni ar atpakal gaitu partaisiiti vismaz cik es zinu:) izlabojiet ja kluudos:)

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

es gan neesmu redzejis vel nevienu ASV voyageru virs 2001g kas staveetu placos vai brauktu pa LV un vinjam lukturos butu LV:) tad tu gribeetu teikt ka vinji pirms skates maina lukturus:) neticu viniem visiem ir partaisiiti gabariiti un aizmuguree pagriezieni ar atpakal gaitu partaisiiti vismaz cik es zinu:) izlabojiet ja kluudos:)

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

vot šitais jautājums par lukturiem man neliek mierā. savu autiņu nopirku šī gada maijā un Latvijā bija piereģistrēts martā. pārdevējs teica, ka sertifikāciju gāja Vācijā. kad pirku, autiņam bija ASV lukturi, tikai pārtaisīti. tagad drīz būs jāiet apskate autiņam, bet daudzi man saka, ka ar šiem lukturiem neiziešu apskati un ka pārdevējs, kad pats gāja apskat, nomainīja uz eiropas lukturiem.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

bet arvecajiem voyageriem var iziet:) bez probleemaam es domaaju ka arii ar jaunajiem var man viens dzeks stradaa CSDD kad satiksu pajautasu padod zinju uz pM ka tev skatee gaaja kura gad tev ir autins:)?

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

skate man ir tikai martā, bet es jau laikus sāku uztraukties par šo tematu. autiņš ir zem mana paraksta :wink: būtu ļoti labi, ja Tu uzzinātu sīkāk par šo jautājumu no sava paziņas CSDD.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

bumbieris

333 ziņas

PM

Dzirdēju ka griežot stiklus un liekot sarkanajā daļā dzeltenus stiklus. Tas gan par aizmugurējiem.
Varētu būt ka pārtaisa lukturus tas kantoris, kurš pie Aviācijas institūta. Bija nesen forumā viņš pieminēts. Un viņu mājaslapā bija arī lukturu pārbūve minēta. Cik sapratu pēc darbagaldiem viņi var arī tuvā luktura stiklu uztaisīt. Gribēju iebraukt aprunāties, bet nav sanācis.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

kad satiksu pajautaasu vinjam pasam gan tadu probleemu nav jo ir BMW:) doma bija par voyageru ,bet laikam atkritiis:)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

Forums » Tehniski jautājumi » eiropa & usa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online