Paneļa lampiņas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Paneļa lampiņas

Lapas: 1 2 [3]
Paneļa lampiņas ( 6266 )
Bango

974 ziņas

PM

Ja 98.gadam vajag es varu iedot B.U lampiņas iztrūkstošās :!:Jā patiešām 01 es izmeklējos nevienā veikalā neatradu utenis prātā neienāca,paldies par padomu :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Roze

30 ziņas

PM

Vai 2007.gada Vojagerim pogu lampiņām griestu konsolē (nu tur kur informatīvais panelis) ir jādeg? Manam vecajam 2000. gada T&C pogas spīdēja. Bet kā ir šim?

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2.8 CRD LTD 2011

viliss

51 ziņas

PM

Roze: "Vai 2007.gada Vojagerim pogu lampiņām griestu konsolē (nu tur kur informatīvais panelis) ir jādeg? Manam vecajam 2000. gada T&C pogas spīdēja. Bet kā ir šim?"

Ir jādeg gan, man arī neviena nedega, bet samainīt ir diezgan vienkārši, vēl ieliku gaismas diodi apgaismojumam. Lampiņas un dodes ir arī Unijas ielā, veikals Argus - radiodetaļas.
Man joprojām problēma ar gaismas slēdzi un pogām durvīs.
GV 2007 CRD 2.8

Atbildēt uz šo ziņu
Roze

30 ziņas

PM

Aizdomas bija ka jādeg. Mēģināju kautkā dabūt nost to peneli lai pārliecinātos, bet nekādi nesanāca. Nevienas skrūves nav, saprāta robežās raujot nost arī neizdevās. Vai tiešām jālieto brutāls spēks?
Starp citu, miniatūrās lampiņas var nopirkt arī ATLAS MOTORS veikalā, cena 0,85 EUR.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2.8 CRD LTD 2011

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Vai kāds zina kādu diodi vajag priekš ABS? Lai gan izskatās ka visi paneļa apzīmējumi ir ar līdzīgām diodēm, jautājums ir kā noskaidrot parametrus. Iepriekšējais saimnieks vai serviss ir noņēmuši nost. Nekur nevaru atrast kādi būtu parametri.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Andris.: "Vai kāds zina kādu diodi vajag priekš ABS? Lai gan izskatās ka visi paneļa apzīmējumi ir ar līdzīgām diodēm, jautājums ir kā noskaidrot parametrus. Iepriekšējais saimnieks vai serviss ir noņēmuši nost. Nekur nevaru atrast kādi būtu parametri. "

pamēri spriegumu uz tās diodes spailēm. vai jebkādas citas, blakus esošas.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Reybarda

25 ziņas

PM

: "Vai kāds var pateikt, kur var nopirkt paneļa apgaismojuma lampiņas?CV 1998 2.5TD, lampiņas ar plastmasas korpusu kopā.
Biju Atlasā, Auto plusā un vēl kādos trijos veikalos, visi tik noplāta rokas?
Kaut kāds sviests ne mašīna, kārtējais šoks, "meloč no očeņj ņeprijatno"
"

kautkad nesen biju pērnavas ielā veikals skorpions

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 2001 AWD 3.8

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Paneļa lampiņas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online