Paneļa lampiņas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Paneļa lampiņas

Lapas: [1] 2 3
Paneļa lampiņas ( 6264 )
ev

106 ziņas

PM

Man ir 2003 Vojadzieris un uz paneļa kas ir pa vidu, kur ir rādio, nedg lampiņa viena Vai kāds ir ārdijis paneli, atskrūvēju divas augšējās skrūves un 2 apakšējās, bet izskatās ka turās vēl kaut kur pa vidu ap to vietu kur ir rādio.

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

es domāju, ja dodge un crysler ir vienāds vidējais panelis, tad apakšā atskrūvē skrūves un tad rauj nost to paneli. augšā un vidū viņš turas ar fiksatoriem. vismaz man tā ir.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Zuris

1249 ziņas

PM

piepūt vaigus un rauj tik nost.Ar lampiņām būs grūtāk-autoveikalos diezi vai atradīsi,toties Latgalītē-15sant. gab.,neaizmirsti vacajai lampiņai noņemt krāsaino prezīti un uzmaukt jaunajai.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

ev

106 ziņas

PM

Vispār man ir godīgi sakot bail ar visu spēku raut nost, ka nesalaužu to plastmasu:((

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

pirmā reize ir tā grūtākā. pēc tam jau piešausies un tās lampiņas ir pielodētas, jas kas

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

ev

106 ziņas

PM

Tā izskatās-izklausās ka lampiņas ir līdzīgas MITSUBISI lampiņām. Vai lampiņas ir arī uz gaismas ieslēgšanas slēdza un durvīs stiklu pacelšanai?? Ja uz gaismas slēdza, tad kā viņai var tikt klāt???

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

ja domā gaismu panelīti kreisā pusē,tad vieglāk ir izņemt virs tā ventilācijas lūku,iebāzt roku un atspiest atsperīgu metāla plāksnīti panelīša augšpusē,vienlacīgi stumjot ārā.Tālāk ,štekerus nost,atspiest 4atskabargas un tiksi lācītim vēderā.Veiksmīgu jaukšanu!

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

ev

106 ziņas

PM

Paldies-iepriecinājāt!! :?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Paneļa lampiņas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online