krēsli » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » krēsli

Lapas: [1] 2 3
krēsli ( 5595 )
roliss

181 ziņas

PM

vai atsevišķos otrās rindas krēslus var pārlikt aizmugures dīvāna vietā un to savukārt otrajā rindā (dodge grand caravan 2000)

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

jancuks"]vai: "
Man gan 96, bet beņki mierīgi mainas vietām. Tobobiš divnieku, (tuvajā aizmugurē), pie sētas, trijnieku tanī vietā un iegūstu kravas telpu. Nezinu, bet ceru:), ka jaunajiem modeļiem šo ideju nav sabojājuši.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es varu kopējo 3jnieku aizbīdīt uz priekšu- 2x1 vietā. 1niniekus uz aizmuguri gar nevar. Vismaz vizuāli izskatās, ka stiprinājumi(nu, tas āķis) neieguļās tur, kur jābūt Man gan Chrsyler Grand Voyager 00.

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Manējam ar trījnieks braukā kur vien vajag, bet vieniniekus aizmugurē ielikt nesanāca, starp citu, vieniniekus pat vietām samainīt nevar :shock:

Atbildēt uz šo ziņu
emizz

50 ziņas

PM

Miltins: "Manējam ar trījnieks braukā kur vien vajag, bet vieniniekus aizmugurē ielikt nesanāca, starp citu, vieniniekus pat vietām samainīt nevar :shock:"

Varbūt kāds šim ir kādu praktisku risinājumu izdomājis ar stiprinājumiem, lai atsevišķos benķus var ielikt aizmugurē? Auto vēl nav, bet tāds risinājums man būs vajadzīgs, vidējā rindā 3 sēdvietas un aizmugurē 2..

Atbildēt uz šo ziņu

1995. Plymouth Grand Voyager LE 3.3 benz./gāz.

TAMA

66 ziņas

PM

roliss: "vai atsevišķos otrās rindas krēslus var pārlikt aizmugures dīvāna vietā un to savukārt otrajā rindā (dodge grand caravan 2000)"

Man ir 2002.g.
3nieku var ielikt otrajaa rindaa.Vieninieku VAR ielikt aizmuguree.Labais vieninieks iet kreisaja pusee,kreisais savukaart labajaa.Abus divus ielikt nevar-nav vietas.

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

TAMA: "

Man ir 2002.g.
3nieku var ielikt otrajaa rindaa.Vieninieku VAR ielikt aizmuguree.Labais vieninieks iet kreisaja pusee,kreisais savukaart labajaa.Abus divus ielikt nevar-nav vietas."

Apstiprinu šo pašu 2004 Grandam. Piesprādzēties gan nevar!

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

ibiodizels

695 ziņas

PM

Ja noņēma elkoņbalstus tad arī nevarēja pareizi ielikt aizmugurē?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » krēsli
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online