P E Č K A - pilsētā o.k., uz štrāses paliek vēsi. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » P E Č K A - pilsētā o.k., uz štrāses paliek vēsi.

Lapas: [1]
P E Č K A - pilsētā o.k., uz štrāses paliek vēsi. ( 2698 )
hemis

35 ziņas

PM

ierodos šeitin tad, kad ķibele lielāka vai mazāka piemeklējusi. ar cerību protams uz kādu labu atbildi. tas, ka lohs tehniskos jautājumos esmu, tas nu ir tiesa, tamdēļ iespējams kādam atbilde ir kā 5 pirlstus apč...t, bet man gana nopietna

tātad - pečka un temperatūras rādītājs. pilsētā - viss ir čikiniekā, tā man visumaz domāt, bet, kad izbraucu uz štrāses, temperatūras dačiks rāda turpat vai minimālo temperatūru un miesa sāk sajust vēsumu. ja šamos brīnumus novēroju un sajutu pie āra temperatūras +4 oC, tad baidos par to, kas būs pie - 14 oC.

vai temrostats kapput?! dzesēšanas šķīdums ir kontrolēts un normas robežās.

p.s. nekliedzat, ka bikiņ zemāk jau pečkas jautājums tika apspriests uz trim lapām. kaut ko sev noderīgu tur neatradu.

Atbildēt uz šo ziņu

toms

Jurčiks

445 ziņas

PM

Izskatās jau nu pēc termostata .

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

martins765

88 ziņas

PM

Piestaj nomale un patausti apaksejo trubu,ja karsta pats sapratisi.Es nonemu trubu pirms radiatora,apsmirgeleju kautkadu termostatu ta lai iet slauka un nostiprinaju ar znaugiem.izmaksas ap 4 ls.pamegini.

Atbildēt uz šo ziņu
valteris

24 ziņas

PM

termostats beigts visdriizaak, ja braucot kriit temperatuura motoram

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3l 93. g.

bumbieris

333 ziņas

PM

Dzinēja dzesēšanai ir divi loki, mazais un lielais. Mazais ir ūdens pumpis, bloks. Lielais ir ūdens pumpis, bloks, radiators. Termostats ir kā slēdzis, kas pārslēdz lielo vai mazo.
Tavā gadījumā ir ieslēgts lielais - termostats vaļā vai vispār izņemts. Braucot vējš dzesē radiatoru, lielo loku un rezultātā bloku, tobiš dzinēju.
Pečka ir viltīgi pieslēgta pie īsā loka.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » P E Č K A - pilsētā o.k., uz štrāses paliek vēsi.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online