Nopirku Voyegeri 2,5 disel 1996 gada ko man janomaina » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Nopirku Voyegeri 2,5 disel 1996 gada ko man janomaina

Lapas: 1 [2] 3 4
Nopirku Voyegeri 2,5 disel 1996 gada ko man janomaina ( 5920 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Andrej: "
Vai tiešām ir kāds kas uzskata ka ātrumkārbā nekas nenotiek, un eļļa viņā var darboties mūžīgi???
"

Zini, var gan! Piemēram Fordiem daudziem vispār nav izlaižamā cauruma apakšā ne kārbā, ne diferī, jo eļļa ir paredzēta visam eksplutācijas laikam, ir tikai kontrolei un papildināšanai, ja kāds saļņiks sāk puņķoties, un, ja tur lej klāt speciālo forda eļļu, tad kalpo arī pietiekoši ilgi. Esmu skatījis Skorpim spidometrā atkal visas nulles, tādēļ zinu, ko saku.

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

WV arī orģinālā itkā nav jāmaina.
Džerim dīzelim :
Transaxle, manual 5/1 Capacity 2,1 liter
Use: Normal
Service intervals:
Check 10000 km / 12 months
SynPower MST 5W-30

http://lubricantadvisor.valvolineeurope.com/
Valoda jāizvēlas un tad auto jasaķeksē kāds.

Vispār jau arī bremžu šķidrums jāmaina reizi divos gados. Tas uzsūc ūdeni un pazeminās vārīšanās temperatūra. Es esmu izbaudījis kā ir ja tas nav izdarīts.
Īpaši ieteicams kalnu braucējiem un ātra braukšanas stila mīlētājiem.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

janchux-l

238 ziņas

PM

Manam džerim arī kārbā nav eļļas izlaišanai paredzēts nekāds korķis, jāņem nost reduktora vāks, ko ir baigs slinkums darīt, bet eļļu nomainīt gribās! :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Manam jau ar tā izlaišanas korķa nav, bij jāsūknē ārā pa ielejamo caurumu Tas izdarāms jebkurā eļļas maiņas kantorī Pilnīgi visu tā izsūknēt protams nevar, pēc grāmatas vajag 2,2 L manam sagāja 1,8 L .

Atbildēt uz šo ziņu
janchux-l

238 ziņas

PM

Pagaidām jau man tā kārba strādā ļoti labi, bet nobraukums jau nav nekāds mazais, gan jau tā eļļa ir savu laiku nokalpojusi (nezinu, vai iepriekšējais saimnieks ir mainījis, pieņemsim, ka tikai uzlējis), tāpēc būs vien tik jāmaina, kādā veidā, vēl padomāšu, bet paldies par ideju! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kas jāmaina (eļļas, filtri, siksnas, sveces...) un ik pēc kāda nobraukuma?
Kāda eļļa jālej motorā un kādu ātrumkārbā?
...dažreiz ķīkst siksna pie iedarbināšanas un ja gadās kāda peļķe! Vai labāk būtu nomainīt, vai pietiktu, ja pievilktu!
...kā ir ar gaisa filtru salonā, vnk baigie putekļi uz paneļa krājās! Kur atrodas un kā nomainīt?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kas un pēc cik jūdzēm jāmaina :arrow:

http://bildez.lv/bildes/iisi_mati/ella/orig/1175515106.jpg

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Locis"]Kas: "

...Paldies,,, :wink: Tik es no tās valodas maz ko saprotu! :? Ideāli būtu ru vai lv

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Nopirku Voyegeri 2,5 disel 1996 gada ko man janomaina
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online