Nopirku Voyegeri 2,5 disel 1996 gada ko man janomaina » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Nopirku Voyegeri 2,5 disel 1996 gada ko man janomaina

Lapas: [1] 2 3 4
Nopirku Voyegeri 2,5 disel 1996 gada ko man janomaina ( 5918 )
Reinis

5 ziņas

PM

pie pirmas apkopes lai varetu vesa miera braukat vel ilgi un dikti un vel kur var nopirkt gramatu par so masinu :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Kā jau jebkuram auto. Pats par sevi saprotams ka visus filtrus un eļļas , tai skaitā arī ātrumkārbā. Ātrumkārbā eļļu ieteicams mainīt ik pa 25000 km. 96 gada modelim sadales vārpstas piedziņa ir ar ķēdi, ja nav zināmās kad tā mainīta labāk nomainīt uzreiz, ja pārtrūks braucot, remonts ~500 Ls. Kādu laiku pabraucot gan jau izlīdīs vēl kas.
Par grāmatu nepateikšu, paskaties forumā, te ir saites kur var novilkt manuāli.

Atbildēt uz šo ziņu
Reinis

5 ziņas

PM

bet ka ar zobratiniem vai spriegotajiem vai kas tur ir es vel nezinu man tas ir jazin lai zinatu ko pirkt veikala un ja nav lai varetu pasutit jau ieprieks un cik tas viss var izmaksat no savas pieredzes PALDIES VISIEM KAS ATBILDES

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Par zobratiem varēs pateikt tad kad viņi būs redzami Nav jau jēgas pirkt to kas var būt nemaz nav vajadzīgs. Nopērc ķēdi (20 Ls) un brauc mainīt, ja nu kas, tad TC Motorā nopirksi kas nu būs vajadzīgs, ejošākās detaļas viņiem it kā ir uz vietas.

PS. Iesaku braukt uz tādu servisu kas jau ir ar šādiem motoriem darbojušies, citādi izies kā man, nedēļu nevarēja vienu skrūvi atskrūvēt, beigās izrādījās ka šamējai ir kreisā vītne

Atbildēt uz šo ziņu
Ilze

62 ziņas

PM

Mehāniskajai kārbai arī eļla obligāti jāmaina???

Atbildēt uz šo ziņu
MDK

31 ziņas

PM

Ja izdomasi mainit kedi,tad obligati ari jamaina zobrati,jo vini noteikti bus piedilusi pie vecas kedes

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Labi saprot CV Uldis (29170414). Viņa autoserviss atrodas Slokā, Fabrikas 11. Bet, lai pie viņa tiktu, laicīgi jāsazvanās. Veiksmi džera apkopē.

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Aivareens"]Mehāniskajai: "

Vai tiešām ir kāds kas uzskata ka ātrumkārbā nekas nenotiek, un eļļa viņā var darboties mūžīgi???

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Nopirku Voyegeri 2,5 disel 1996 gada ko man janomaina
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online