Siksna (mnogoruchevoi) » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Siksna (mnogoruchevoi)

Lapas: [1]
Siksna (mnogoruchevoi) ( 2435 )
raivo71

8 ziņas

PM

:roll: Katru rītu strādāju par modinātāju visai mājai. Tiko iedarbinu dzinēju tā svilpa kā nenormālais. Posle progreva zatihaet, pomenjal remenj, roliki normaljno rabotajut..KO DARĪT !!!!! :shock:

VOYAGER 96, 2,5 TD

Atbildēt uz šo ziņu

raivo71

RK83

43 ziņas

PM

nu a kada vaina modinatajam? kadam ta tas darbs jadar ar i!!! :wink:
bet ja nopietni kas to lai zin nomaini silsnu moš?:/

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Rekomenduju pered zamenoi remnja proveritj soostnostj škivov. Eto odna iz vozmožnih pri4in. Drugaja - slaboe natjaženie remnja. I tretja, eto nizkoe ka4estvo remnja. O vozmožnosti popadanija smazki i ohlaždajus4ei židkosti ne upominaju.
Uda4i!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

200sx

83 ziņas

PM

...poprobuj najti to mesto otkuda idjot zvuk (kotorij shkiv svistit). Eto mesto najdjoš jesli brizgnutj zhidkostj (jestj i specialnij aerosol), no mozhno oboitisj dazhe snegom. Pri popadaniji zhidkosti svist umolkaet (no na vremja), za to opredelili mesto (vinovnoje). Jesli svist nepropadajet vina ne v remne a skoreje v podshipnike odnogo iz shkivov. A jesli nashol boljnoje mesto to sperva nado bilo ubeditsja perpendikuljarno li rabotaet shkiv po otnosheniju k remnju (i remenj k shkivu idjot s vnutrennej storoni ili s naruzhnoj). Po praktike svojej, ja bi pridaval vnimanije tak nazivajemomu parazitnomu roliku i boltu kotorim on krepitsja. Jesli bila bita pravaja perednjaja chastsj (a mi togo nemozjem izkljuchitj) - vozmozhno bolt ili stojka jego nemnozhko sognuta. Eto takzhe mozhno opredelitj po samomu roliku - on neravnomerno iznosilsja, stal s kraju zakrugljonnim i blestit...

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Shitaadi meesli man ar veco aparaatu bija, nomainiiju rulljus un siksnu, un peec tam saaka nezjeeliigi chiikstee, izraadiijaas, ka siksna bij kaut kaads meesls!

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Nu tā vienmēr ir bijis, kā pēc jaunas siksnas uzlikšanas, nākamajā diena viņa vel reiz ir jānospriego, jo jaunas siksnas diezgan pastaipās.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Siksna (mnogoruchevoi)
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online