Klaboņa pie lieliem apgriezieniem » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Klaboņa pie lieliem apgriezieniem

Lapas: 1 2 3 4 [5]
Klaboņa pie lieliem apgriezieniem ( 8525 )
drumer

52 ziņas

PM

Arturs: "Nu pameginasu ellu nomainit, jo jau laiks to mainit tulit bus.... un tad paskatisamies, nu ja ne tad bus jamegina pieregulet varsti..."

Sveiks.Manam dzeram ar tā pat bij ka aukstam grabēja kompensatori!
Es pirms elļas maiņas pielēju piedevu kas tīra iesērējušās vietas tā piedeva ir domāta 500km pirms Tu mani elļu un pat vairāk.Šķidruma nosaukumu neatceros,bet bija skārda buņģiņā.Ja vajag precīzu nosaukumu varu servī paintresēties.Tagad lietoju MOBIL tīrās sintētikas elļas.Motors dūc kā bitīte!!!! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 97 3,3L
http://photos.fotki.lv/photos/4/W0002155/000215423/000021542271_%23_2_%23_valdis_g.jpg

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man ar tām piedevām bail, ka tik kadu kanalu neaizrauj ciet.... labāk varbut pamainit biezak ellu un filtru sakuma???

Bet vai ir labi, ja motoram paredzets pussintetika liet tas vieta sintetiku???

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Nav nekāda ekonomiska pamata liet labāku eļļu kā prasīts.
Tikai eļļas dalās pēc sintētika pussintētika, bet pēc kvalitātes rādītāja. Piemēram API CD/SF. Uz kannas vesela kaudze ar dažādos standartos sertificētu kvalitāti, MB, MIL, Allison u.t.t Pēdējais ja kas ir pārnesumkārbu standarts. Allison C4 piemēram.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

drumer

52 ziņas

PM

Sintētiku leju jo motoram jau nav īpaši lieli apgriezieni un ar šo elļu domāju ka viņš elļojas daudz labāk,nu es tā domāju :wink:
Ar tām piedevām domāju tā kad strauji tīrot un skalojot var sanākt ziepes,bet lēni un akurāti varētu izdoties :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 97 3,3L
http://photos.fotki.lv/photos/4/W0002155/000215423/000021542271_%23_2_%23_valdis_g.jpg

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu kai lai isti dara..... :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

Tas ir kā ar precēšanos, vai neprecēšanos-dari kā gribi tik un tā nožēlosi (joks)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5]

Forums » Tehniski jautājumi » Klaboņa pie lieliem apgriezieniem
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online