Forums » Tehniski jautājumi » ...pričendāļi manā autiņā
| ...pričendāļi manā autiņā ( 18271 ) | |
|
sams
|
2007-04-24 19:04:15 Man arī silst tas panelis, laikam visiem tā. |
|
Jurčiks
|
2007-04-24 22:04:09 Pieļauju ka tas ir no apgaismojuma lampiņas, braucam tač ar gaismām visu laiku. GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
|
Anonymous user
|
2007-04-24 23:04:51 Jap man ari tāpat.... |
|
Anonymous user
|
2007-04-25 11:04:42 Sveiki visiem! Esmu iegādājies relatīvi nesen savu spēkratu - Grand Voyager AWD, 3,3l, 2002.g. + špricgāze. Laikam nedaudz paveicies, jo iepriekšējais saimnieks bija dikti jau satjuningojis šo aparātu (ārējais izskats ārī nospēlēja lielu lomu manā izvēlē). Chrysler Grand Voyager AWD, 3,3l, 2002.g. + špricgāze |
|
Jurčiks
|
2007-04-25 12:04:43 Bildi var ielikt ja tā ir izvietota kautkur internetā, ieliekot to adresi iekš Tie monitori kas piestiprināti ar siksnām pie galvas atbalstiem manuprāt ir nenopietni,jo mašīnā tos atstāt būs bailīgi un katru reizi ķibināt nost un likt klāt ar negribēsies,un tie vadi ? Tad jau vai nu portatīvais DVD atskaņotājs, kuru noliek uz paneļa vai tur klēpī, vai jau stacionāri piemontēti monitori pie griestim vai galvas balstos.Tās ir tikai manas domas, protams cik cilvēku tik viedokļu. GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
| Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] | |
Forums » Tehniski jautājumi » ...pričendāļi manā autiņā

- ar to palīdzību citreiz var noteikt purna gabarītus. Uz jumta reliņiem rēgojas aš 3 jumta bagažnieki (stieņi) - parasti ir redzēti 2.gab. (standarts). Ir aizmugurē āķis - tas samazina uztraukuma sajūtu parkojoties :wink: Vel ir jaunās pāaudze logu tīrītāji. Nezinu vai tie ir oriģinālie vai mainītie. Cik ir redzēts, tad pārsvarā stāv klasiskās konstrukcijas šjotkas, pat jauniem modeļiem. Ta kā pie eksterjera ir jau pielikta roka, tad atliek tikai interjers (salons) - ir doma uzmontēt navigāciju un DVD īekārtu (lai mazajiem būtu jautrāka dzīve garajos gabalos