...pričendāļi manā autiņā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » ...pričendāļi manā autiņā

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
...pričendāļi manā autiņā ( 18267 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

viliss"]Bumbierim!: "
Es jau nu ieteiktu pirmo variantu...

kaut gan var arii mashiinaa iebuuveejamo TomTom
Tam ir pieejamas arii Baltijas kartes.. varbuut veel ne tik labas kaa eiropaa bet tomeer ir..
Un ja plaukstdatoru tad arii iesaku TomTom softu uzlikt... ljoti labi straadaa ar Fujitsu Siemens N seeriju...

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

[quote]plaukstdators ~ Ls 250 - 300 ar a/m stiprinājumu un lādētāju, vai laptops un uztvērējs Ls 60."
Es ņemtu plaukstdaroru.
Vienreiz pamēģinājām mašīnā klēpjdatoru kā karti izmantot. Pilnīgi garām braucot.
Es kāreiz arī štukoju par plaukstdatoru+GPS+tulkotājs. Ar to tolkotāju uz latviešu valodu izskatās problēmas.
GPS uztvērēja priekš visiem datoru veidiem vēl pastāv pa Bluetooth piejūdzams. Tipa noliec uztvērēju kur labāka uztveršana, bet datoru kur redzamība. Kam ir, saka ka baigi labi esot. Man šķiet ka ar kājām staigaāot neērti.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

martins

14 ziņas

PM

Vai nevari paskaidrot konkrētākpar grūtībām ar klēpjdatoru? Es te domāju variantu tieši ar Bluetooth variantu.

CV TDI 2000

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Mēs bijām uz GPS2 sacansībām, ko Auto žurnāls rīkoja. Un kā rezerves variants bija dators ar krivu karti kurā ir koordinātu tīkls (karte ja kas ap 3Ls maksāja oficiāla, tikai viņa taisīta no 1950 daga kartēm, laikam tām kuras agrāk pēc armijas palika).

Braucot, pa peles pakaļu trāpīt vēl varēja, bet bultiņu vajadzīgajā vietā nē. Dienas otrajā pusē, kad beidzot vajadzēja to datora karti, izrādījās ka lādētāja štepsels piepīpētājā izkustējies un dators sauss. Tika mēģināts to piestartēt, bet tas notiek tik ilgi, ka situācija bija pilnīgi izmainījusies un atrisināts bija citām metodēm. Vo, atcerējos! CD braucot nekādi neizdevās atpazīt un nolasīt.

Tad vēl ātrumposmā iedomājos, ka tā kaste ir smaga un negribētu, lai tā pa salonu sāktu lidot, būtu labākajā gadījumā sāpīgi.
Tad vēl no pieredzes zinu, ka braukt un skatīties karti ir pilnīgi garām. Tādēļ ir stūrmanis. Tas it īpaši jūtams svešā pilsētā kad kustībā jāiekļaujas un vēl karte jāskatās. Informācijai jābūt maz bet precīzai un acu priekšā.

Man patīk arī audio priekšā teicējs. Es savu Becker nēsmu pamēģinājis, Latvijas kartes nav, bet Vācijā tads pac bija taxī un man baigi tas pasākums patika. Ja nepatīk blondīnes balss var uzlikt vīrieša balsi . Koordinātes gan esmu skatījies, lai saprastu vai pareizi braucu pēc saplānota maršruta.

Nu tad plaukstdatora priekšrocības pār klēpja manā skatījumā:
ātri startājas
iespēja novietot redzamā vietā
svars, gabarīti
iespēja izmantot ārpus mašīnas
nosacīti vienkāršāka "pogu" spiesšana
ja jāpērk viens vai otrs tad cena

Vajadzētu būt lielām navigācijas pogām uz pieskārienjūtīga displeja kas nospiežamas ar pirkstu nevis kociņu.

Es pašlaik meklēju šitādu aparātu. Nezinu vēl vai ir tāds kas atbist prasītajam. Man vēl ir prasība lai vārdnīca būtu ieliekama no angļu, vācu valodas uz latviešu valodu. Ar tulkotāju uz krievu valodu nevajadzētu būt problēmām.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Martini

79 ziņas

PM

Mans TomTom510 vel nav atnācis no Vācijas, tādēl tā īsti dalīties pieredzē vel nevarēšu.Zinu tikai to,ka jamam ir iespējams uzlikt latviešu valodu ar mistera I.Siliņa balsi.Un pēc bildēm spriežot, arī uz skārienjūtīgā ekrāna ir samērā lielas pogas;)Manam čomam tāds ir, tikai tas ir plaukstdators ar tomtom navigāciju.
Kad man to verķi atsūtīs, dalīšos pieredzē.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

[quote author="Dudziks2120"]http://www.x3racing.com/products/product_page2.asp?catid=412&navid=172"
Cik pētīju, tad visi šie lukturi domāti amerikāņiem, lai tiktu vaļā no eiropas lukturiem. Kaut kā nevaru saskatīt tajos variantos oranžos pagriezienus. Un tas pretīgais hromējums:((

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

atis8"]...LX: "
Servisā teica, ka mainot ASV uz Eiropu probas vien sagaidās. Turklāt ja rūnī pašu paneli, kkur lasīju, ka nevēlami aiztikt pašu norādošo bultu. Tobiš raut nost. A bez tā paneli nenomainīt. Es kko lietas labā gribot paveikt, lampiņu vietā ieliku zilās gaismas diodes. Un par efektu esmu 50% apmierināts.

Atbildēt uz šo ziņu
Martini

79 ziņas

PM

Nu tad tā, beidzot man tas tomtom atnāca, tikai 710 versija, kaut gan neko dikti no 510 neatšķiras. Pie pazīstama hakera uzliku kaut kādu nebūt Austrumeiropas karti par 5 ls un patestēju šodien. Braucu no Liepājas uz Pāvilostu.Jāteic, ceļu rādija pareizi, tikai no Liepājas negribēja,ka braucu pa ceļu,kuru pats izvēlējos.Siliņš visu laiku teica,ka jābrauc atpakaļ.Bet tad,kad bija sapratis,kur es braucu, tad teica priekšā pareizi. Visā visumā esmu apmierināts. Maijā braucu uz Norvēģiju, tad nu manīs cik precīzs man tas verķis ir. Paplānoju jau šodien kā barukt uz turieni, sanāk,ka jābrauc cauri eiropai,lai tiktu uz Norvēģiju.Nez kāpēc viņam iekšā nav prāmja maršruts Rīga-Stokholma...
Viņam līdzi nāca arī pie loga stiprināmais kronšteins, mašīnas un mājas lādētājs.Esot arī pults, bet pagaidām man tā neliekas īpaši vajadzīga.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

Forums » Tehniski jautājumi » ...pričendāļi manā autiņā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online