...pričendāļi manā autiņā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » ...pričendāļi manā autiņā

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
...pričendāļi manā autiņā ( 18266 )
200sx

83 ziņas

PM

...autiņš ir un visulaik ir tieksme to uzlabot, nu varbūt ne vienmēr tehniski (jo neesam paši tik gudri), bet vizuāli vai kā citādi gan! Nesen pa nepilniem simts Ls iegādājos TV monitoru un uzkāru to no ātrumkloķa pa labi, tieši priekšā ventilācijas cukām (par cik tik un tā viņas nekad nelietoju). Nu tas tik tāds mazs piemēriņš.
A ko mēs esam ielikuši/uzlabojuši....ledusskapi, navigāciju, ķengursitamo....,ko vēl?

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

man bija doma auto PC ielikt. bet tomēr nopirku parasto portatīvo. ja man būtu jau ekrāns autiņā, tad gan paņemtu to kasti. doma par to bija tāpēc, ka man ir triatel bezvadu nets, kuru modemu vienkārši varu pieslēgt pie autiņa. pašlaik to daru ar portatīvo.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

juris

429 ziņas

PM

a pagaidam esmu ielicis bezvadu parking sensorus un pārtaisīju priekšējos beņķus par apsildāmiem. kopā tas viss zem sotaka.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Didzis

38 ziņas

PM

Nu man Dodge GC 200o gads Es saliku maziitinju auto kompiiti ar 7" touchscreen displeju. Viss straadaa ok. Tagad veidoju no stiklaskjiedras un peleekas aadas konsoliiti centraa apakshaa taas mazaas kastiites vietaa, kur ievietot to kompiiti. Kompiitis ir mazinjs 12,5x12,5cm maates plate. navigaacija iet super. Pagaidaam laizju ar parasto Jaanja seetu. Veel ir veelme aiz vadiitaaja seedekjiem pie giestiem piekaart bikinj lielaaku paneli, lai liidzbrauceeji var paskatiities kautko, un tad man veel ir taada crazy ideja (par cik tas kompiitis atbalsta 5+1 skanju, tad uztaisiit arii to Laikam jau bikinj stuulbi, bet esmu nedaudz pasists uz elektroniku un man patiik knibinaaties ap to visu

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

[quote]Es saliku maziitinju auto kompiiti ar 7" touchscreen displeju."
[quote]Kompiitis ir mazinjs 12,5x12,5cm maates plate. navigaacija iet super."
Tas kompis kopā ar displeju? Vai tas tipa plaukstas dators. Biju sapratis, ka auto kompji ir lielāki. Kur ieliki GPS antenu?

Es džerim ieliku rādžu ar navigāciju. Pagaidām nav tikai diska Baltijai. Rāda koordinātes un ziemeļus.
Ta tur gaismas bišku salonā papildināju, lai varētu redzēt vai sīkās aizmugurē nekaujas.
No aizmugurējā vāka kaut ko līdzīgu subuferim uztaisīju. Smags gan baigi palika pēc skaņas izolācijas.
Tagad gribu LED ielikt vismaz aizmugurējos pagriezienos. Aizdomas ka saulē pagriezienus slikti redzēt amerikāņu lukturu atpakaļgaitas caurumos.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nopirku kopā ar autonomo apsildi. Tas nu laikam ir lielākais pričendālis. Bija arī Blaupunkt navigācija ar ekrānu, bet to izravējām ārā, jo karte tur bija tikai Austrijas un verķis pats pavecs(Travelpilot RGS 08 ). Tā vietā tika iegādāts Becker Traffic HighSpeed. Ir uzlikts Siemens HKW600 handsfree verķis(strādā ar Nokiām arī ), messengeris(skrejošo ziņojumu dēlis- ja kāds grib, 2 ir dabonami).
Ir doma uzlikt: āķi, platos sliekšņus, CD Changeri(taps vilkts no USA). Tā uz sitiena pagaidām viss.

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

to Elfinjsh
Man Becer DTM. A Tu dabūji viņam palaist automātisko skaļuma regulatoru atkarībā no mšīnas trokšņa? Es nēsmu atradis kā tas signāls padodas.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Bumbieris, nea, tas gan nebija mēģināts. Godīgi sakot, nemaz nezināju, ka tāda iespēja ir. "iešu" lasīt manuāli. Man redz, viņš ārējais tak, nez vai vispār tāds variants pastāv.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Forums » Tehniski jautājumi » ...pričendāļi manā autiņā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online