Stūres zobstienis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres zobstienis

Lapas: 1 [2]
Stūres zobstienis ( 4525 )
Kvatra

746 ziņas

PM

Nu re, taa jau es ar domaaju, ka jaabuut tur nelielai luftei naakoshgad jaasaka lai ruucoshu krata, ja piechakareesies!

Atbildēt uz šo ziņu
delxx

39 ziņas

PM

Sataisīju stures mehānismu, vainīgas bija beigtās plastmasas "vtulkas". Meistari iekš www.helms.lv , visu izjauca un salika, un savērsa par Ls90.
Aizbaucu uz tehnisko. Šie pateica, ka klab tik un tā, bet izlaida. Zvanu meistaram un saku kā bija. Meistars teica, ja nemaz neklabētu, tad stūri nevarētu pagriezt. Tā pat nokomentēja arī manā servisā. Ceru, ka tā ir jābūt.

Atbildēt uz šo ziņu

1999 Voyager 3.8 AWD + gāze (šprice)

Kvatra

746 ziņas

PM

Nu jopcik lohi tajaa apskatee straadaa :mrgreen:

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Ar stūres mehānismiem apskatē vienmēr ir bijuši zili rīnumi !
Vienreiz biju apskatē ar mašīnu(ar hondu gan) kurai tiešām bij paliela lufte stūres mehānismā, bet vecis ar pārliecinātu sejas izteiksmi ievilka divnieku par stūres pirkstu.
citreiz man vispār žoklis atkārās, man paziņoja ka stūres mehānisma darbība nav normāla(citai hondai), kad prasīju kā tas izpaužas, mani apgaismoja ka nedaudz sagriežot stūri un atlaižot stūres ratam jāpaliek tur kur viņu atlaida un nedrīkst atlekt nedaudz atpakaļ(kā tas vienmēr notiek jebkurai mašīnai) :shock: Jāsaka ka šiem Hondas modeļiem stūre griežas ļoti viegli un savādāk nekā citiem auto,pirmajā brīdi sajūta ir nedaudz savāda,tapēc laikam "speciālists" nodomāja ka te ir defekts, tikai nemācēja noformulēt kāds. :mrgreen:
Es parunāju servisos kur veči paraustīja plecus, novērsu pārējos defektus,aizbraucu uz apskati un izgāju !
Bij arī daudz citu komisku situāciju ar TA, un neviens man neiestāstīs ka tur strādā SPECIĀLISTI !drīzāk jau āksti ! :evil:

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres zobstienis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online