Stūres zobstienis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres zobstienis

Lapas: [1] 2
Stūres zobstienis ( 4526 )
delxx

39 ziņas

PM

tehniskajā izbrāķēja mana autiņa stūres zobstieni
kur to remontēt, pirkt? Par cik :shock: ?

Atbildēt uz šo ziņu

1999 Voyager 3.8 AWD + gāze (šprice)

austrisvoy

109 ziņas

PM

Rīgā jejgavas ielā zvani-2947359 Ja nekas vav mainijies L.s 60. un viena gada garantija. :?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.5 TD 96

wizard

654 ziņas

PM

A kada vaina zobstienim?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Kvatra

746 ziņas

PM

man skatee ar par shito piejaajaas, bet izlaida! gadienaa nav taa ka neruucosham, kameer stuures pastuuzis neiet, ir jaabuut nelielai briivkustiibai?

Atbildēt uz šo ziņu
delxx

39 ziņas

PM

[quote]A kada vaina zobstienim?" Kustās kreisajā pusē.
Vispār es uzticos speciālistiem. ceru, kas tehapskates veči jēdz kaut ko, par to kam ir un kam nav jākustās.
( bet brīnumi jau gadās, mēģināja testēt darba bremzes, bet nesanāca, jo autiņš rāvās projām un gribēja izbrāķēt. )

[quote]man skatee ar par shito piejaajaas, bet izlaida! gadienaa nav taa ka neruucosham, kameer stuures pastuuzis neiet, ir jaabuut nelielai briivkustiibai?"
bet kā to pierādīt, ja tā ir taisnība?

Atbildēt uz šo ziņu

1999 Voyager 3.8 AWD + gāze (šprice)

Kvatra

746 ziņas

PM

Veel vareetu buut, ka stuures aabols pie reikas kustas!

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

[quote]Vispār es uzticos speciālistiem. ceru, kas tehapskates veči jēdz kaut ko, par to kam ir un kam nav jākustās. "
Ja baudīja praktikants, tad es noteikti neuzticētos. Un viņiem ir maiņas priekšnieks, pie kura vajag iet ja tiešām pārbaudītājam nav taisnība. Pārbaudītājam arī jāizskaidro auto defekts un ar savu parakstu pac apliecini, ka visu saprati.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

wizard

654 ziņas

PM

Tur tā lieta, kā daudz kas atkarīgs no tā, uz kuru "speciālistu" trāpīsies.
Šogad biju uzrāvies uz viena jauna "gurķa", kurš 5 minūtes nežēlīgi kratīja
autiņu, pat nepamanot to, ka no iepriekšējas apskates nobraukti ir tikai 1200 km (bija nobirusi kārba). Brīvkustību viņš sajuta, bet atrast vietu nevarēja. Tad, kad es viņam pateicu, ka tā minimāla brīvkustība ir stūres mehānismā, viņš neiedziļinoties detaļās uzlika uz apskates protokola divnieku preti stures iekartai.
Ko lai dara, ja viņu galvenais mērķis ir izbrāķēt auto, lai vēlreiz saņemt maksu par atkārtoto apskati!?
Es, no savas puses, neko daudz viņam nestāstīju, vienkārši bija žēl sava laika, no citas puses mani apmierināja variants pa 5Ls nopirkt papildus mēnesi tehniskai apskatei.
Pēc mēneša, absolūti neko nedarot ar stūres mehanismu, mierīgi izgāju apskati, jo inspektors bija zinošs! Un viņam nevajadzēja stāstīt, kā stūres mehānismam ar hidraulisko pastiprinātāju vienmēr ir maziņa brīvkustība.
Galvenais, lai nekas neklabētu!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres zobstienis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online