Logu tīrītāji niķojas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Logu tīrītāji niķojas

Lapas: [1]
Logu tīrītāji niķojas ( 3190 )
GGIINNTTSS

18 ziņas

PM

Nopirku autiņu 2005 g augustā. Ar tīrīšanu viss bija ok. Pienāca ziema un neslēdzas ārā. Vairākas reizes vajag pačakarēt slēdzi un tad izsēdzas vai arī 1 reizes vietā nostrādā2-3 pat 4 reizes . Pienāca vasara un viss bija atkal ok. Tagad pirmajos salos atkal tā pati problēma. Palīdziet.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 96.g 3.3 LE

GGIINNTTSS

18 ziņas

PM

Laikam jau nevienam nav tā bijis.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 96.g 3.3 LE

HAMMER

48 ziņas

PM

Man ta bija. Ir jadabuj ara logu tiritaja motors, jaizjauc ta reduktors un japarlode elektriskos kontaktus, kuri atrodas uz reduktora vaka. Tie kontakti turas uz "zaklopkam", izskatas parasti "ka jauni". Kautkur ieksa pazud kontakts, un kompis vairs neredz tiritaju (motora) gala poziciju.

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3.8, 2000
PT Cruiser 2.0 2001

roliss

181 ziņas

PM

Ja kāds izkodīs šo tekstu, tad arī tiks galā ar elektro problēmu

Atbildēt uz šo ziņu
HAMMER

48 ziņas

PM

Paldies par atbalstu. Kautkas man neiet ar to kodesanu - nesen nomainija kompji, vel neesmu sapratis lidz galam kas un ka.

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3.8, 2000
PT Cruiser 2.0 2001

bumbieris

333 ziņas

PM

Iepgiekš teksts bija kirilicē un to bez problēmām varēja izlasīt pārslēdzot kodēšanu.
View-Encoding-Cyrillic(Windows)

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

bumbieris

333 ziņas

PM

HAMMER, vis tavam kompim es domāju pareizi ar kodēšanu. Šitā lapa tāpat kā daudzas citas, saprot tikai vienu fīmju kodu. Ja ir vajadzība izlasīt, tad lasītājam ir piespiedu kārtā jāpārslēdz zīmju kodēšana kā pieminēju augstāk.
Īsti nesapratu tas sliktais kontakts ir uz pašas virsmas vai kaut kur dziļāk tajā kniedē vai kur? Ja oksidējas virsma, ta nepietiks aplodēt ar parastu alvu jo tā ātri oksidējas, bet jāizmanto tā kurā % sudraba ir. Vēl uz kustīgiem kontaktiem ļoti labi vazelīnu uzsmērēt ja jau tas viss vaļā atjaukts.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

HAMMER

48 ziņas

PM

Ne, ta nav virsma. Ta ir ta vieta, kur stekeri savienojas ar kontaktu plaksnitem. Es pat domaju, ka problema nav oksidesana, bet vienkarsi paliek drusku sliktaks kontakts, un sakara ar to, ka jauda (sila toka) ir nieciga, tas butiski ietekme gala rezultatu ( respektivi, impulsu, kuru nokasa dators). "zaklopkas" ar laiku izkustinas, kontakts pazud (vai paliek sliktaks). Vajag no iekspuses "ieliet" alvu ieksa zaklopkaas (tikai uzmanigi, neperkarset).

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3.8, 2000
PT Cruiser 2.0 2001

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Logu tīrītāji niķojas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online