Klaboņa priekšā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Klaboņa priekšā

Lapas: 1 [2] 3
Klaboņa priekšā ( 5686 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Lieta tāda apstākļi sekojoši, kaut kas klab priekšā braucot pa bruģi vai bedrainu ceļu.
Nomainīts ir viss iespējamais, amartizatori, stūres pirksts, stūres stienis, lodbalsti, stabilizātora stieņi abās pusēs!
Viss jauns, nu kas vēl var klabēt, pilnīgi uz nerviem krīt, uz kratīkļa biju, viss normāli!
Auto Plymoyth voyager.

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Vai stabilizātora stienim vidējās bukses nomainiji? Tā ir viņu slimība kaut ar izskatās normālas ,trobeli taisa pamatīgu!Runa ir pēc 96. gada autiņiem

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Stabilizatora stienim abas gumijas tikko nomainiitas.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

un auto ir 96.gads

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

pacel auto uz pacēlāja un kustini visu pēc kārtas, ieskaitot riteni.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Izskatās ka vaina buus atrasta, klab "kapots".

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tomēr kapots nebija pie vainas, bet gan pēc lodbalsta maiņas nebija kārtīgi novilkts kreisā pusē plaukta bukse, tā arī radīja to pretīgo troksni.

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Man ir līdzīgi ar to klaboņu priekšā, cerēju ka amortizatori gultnis augšā viņu rada. Šodien nomainīju abās pusēs amortizatorus plus gultņus ar visu korpusu. Klaboņa nepazuda.
Skatīšos ieteikto buksi, jo tās man dažus mēnešus atpakaļ mainīja servisā, varbūt arī nepievilka, tikai vai tur kaut ko varēs pamanīt paceļot tikai ar mazo pacēlāju. Jāmēģina būs brīvdienās kādā servisā uzjautāt lai apskatās.
Man gan troksnis lielāks bremzējot, sajūta ka kaut kas ir vaļā un tad kad bremzē vienkārši pārāk liels gājiens un atsitas. Bet arī uz nelīdzena ceļa visu laiku klab.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Klaboņa priekšā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online