Chiptuning » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chiptuning

Lapas: [1] 2
Chiptuning ( 4179 )
kirils33

76 ziņas

PM

Ko sakāt,vai ir vērts :?: http://www.chiptuning.lv/

Atbildēt uz šo ziņu
TDI

215 ziņas

PM

elf"]Ko: "

ir :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

wizard

654 ziņas

PM

Benziniekam varbūt, bet ne dizelim!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Kvatra

746 ziņas

PM

wizard"]Benziniekam: "

Taisni otraadaak, diizelim var vairaak klaat dabuut, benziinniekam nav taa efekta, iznjemot turbiinnieku ja ir pareizi sachipots, tad diizelim pateerinsh ar samazinaas, mieriigi braucot

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Un kā ar motora resursu?
Bet, jebkura gadījumā, veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Kvatra

746 ziņas

PM

Cik te audisti ir savos diizeljos sabaazushi, pagaidaam neviens nesuudzas, dzirdeetas tik labas atsauksmes!

Atbildēt uz šo ziņu
TDI

215 ziņas

PM

konkreeti chiptuning.lv nestraadaa pirmo gadu , atrodas zoliidaas telpaas , chipo diilerservisos :!: hyndajus,kijas utt. biezaa slaanii , dod garantiju savam darbam + ja sachipojums nepatiik , veic atchipojumu un atdod naudu pilnaa apmeeraa .
Biju tur nochipojis 2,5CRD , rezultaataa vinjsh kljuva juutami patiikamaaks pilseetas rezjiimaa un jautraaks pilns uz shosejas , bet peekshnji uzradaas gribetaajs un biju spiests no vinja shkjirties . Pirceejs man nekad nau zvanijis un suudzeejies .
Cic piemeers ir mans 1.9 TDI golfs , jau 5gadi un 120kkm ar chipu , nekas nav sabiris
Man uzskats ka chipot normaalaa kantorii , ar adresi un garantiju , nau nekaadas vainiites , tik vien kaa $$$ :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Anonymous user

3652 ziņas

PM

wizard"]Benziniekam: "

Es tur apjautājos, izrādās viņi veic to jaudu palielināšanu tikai dīzeļiem, jo benzīniekam vadības bloks neesot programmējams.... (cenu lapā arī stāv tikai dīzeļi).

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Chiptuning
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online