Vojager lietotaaju aptauja!!!! Piedalies!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Vojager lietotaaju aptauja!!!! Piedalies!!!

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12
Vojager lietotaaju aptauja!!!! Piedalies!!! ( 24023 )
Kvatra

746 ziņas

PM

Peedeejaas divas nedeeljas 10.6 videejo dabuuju, bet nu braucu ar kaa gliemezis :mrgreen:

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

A es dabūju patēriņu 15l. Nu bet pie veikaliem, kamēr sieva iepērkas, stāvot ar ieslēgtu dzinēju lai silts būtu. Pārregulēju kārbu un kārtīgi izbaudīju 3l dzinēja īpašības (ilgi džeris uz vietas stāv kad pedālis stāvošam grīdā ispiests un pirmais robs līdz 70 vinmaz stiepjas).
Nu es nezinu kā ir jāuzvedas lai patēriņš vēl lielāks būtu.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pilsētā līdz 22 litriem gāzes uz 100 km sanāk (laikam jau dēļ tiem mūžīgiem sastrēgumiem, kad faktiski sanāk braukt pirmajā robā).
Ārpus pilsētas, braucot 80 km/h, sanāk ap 11-12 litrim gāzes uz 100 km.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

350km-50l gāzes. Tas sildot un pilsētā 70%. Pie tam bez sistēmas apkopes, kura tomēr nepieciešama(laikam reizi gadā). Tā ka nepretendēju uz padomdevēja statusu:(

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

~15.2L. Tikai pa pilsētu vien, jo štrāsi labu brīdi nav redzējis. Pēdējā štrāse nav pieminama, jo vilkām acis pārgriezuši no Vācijas. Vienīgais, ko var pieminēt- pie 190khm momentānais patēriņš - 22L

P.S. Kādas sveces jūs liekat iekšā? Runā, ka tās irīdija(ja nemaldos) esot labas. Es domāju, ka varbūt jānomaina sveces, jo apkope tik pēc 4K.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

P.S. Kādas sveces jūs liekat iekšā? Runā, ka tās irīdija(ja nemaldos) esot labas. Es domāju, ka varbūt jānomaina sveces, jo apkope tik pēc 4K."
Liku Mūsu servisā, Ogrē. Kaukādas krutas bija, jo nelētas un priekš gāziniekiem domātas. Tjipa jā, irīdija vai platīna, ar centrālo elektrodu kā adatu. Tagad braucu, probu nav. Domāju uzzvani tur, visu pateiks, kas un kā.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

15l =100km

Atbildēt uz šo ziņu
Martini

79 ziņas

PM

EGI"]P.S.: "
Liku Mūsu servisā, Ogrē. Kaukādas krutas bija, jo nelētas un priekš gāziniekiem domātas. Tjipa jā, irīdija vai platīna, ar centrālo elektrodu kā adatu. Tagad braucu, probu nav. Domāju uzzvani tur, visu pateiks, kas un kā.
"

Cik tās sveces nāca gabalā, ja nav noslēpums?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12

Forums » Tehniski jautājumi » Vojager lietotaaju aptauja!!!! Piedalies!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online