Vojager lietotaaju aptauja!!!! Piedalies!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Vojager lietotaaju aptauja!!!! Piedalies!!!

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12
Vojager lietotaaju aptauja!!!! Piedalies!!! ( 24026 )
Jurčiks

445 ziņas

PM

Nu neiestāstīsiet man ka ar 3,3 motoriņu pilsētā var palīst zem 15 litriem, kur nu vēl 10-13.
Kaut gan ko uzskata par pilsētu ,ja,piemēram,svētdienā ir jātiek no salu tilta līdz ķengaragam - tad jā :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Rashns

187 ziņas

PM

tur jau ta lieta ka katram ta pilseta savadaka,bet nu novelu jums visiem lai mazak terē.

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

TDI

215 ziņas

PM

elf"][quote: "tur jau ta lieta ka katram ta pilseta savadaka,bet nu novelu jums visiem lai mazak terē."

Vai nav vienkāršāk nopirk dīzeli ,nevis nopirkt 3.3 vai 3.8 un pēc tam gausties : daudz tērē :evil:"

nee nav vienkaarshaak :shock: labaak ir , par to pashu naudu, nopirkt LABU , LABI NOKOMPLEKTEETU , CV 3.3-3.8 aut un uzlikt LABU gaazi , tad degvielas izmaksas ir praktiski vienaadas , bet braukshanas komforts ir atbilstoshaaks CV , taada ir mana personiskaa ( cilveeka kam patiik lieki neteereeties (nejaukt ar znjaugties bezjeegaa)) pieredze 2.5CRD vs 3.3aut . rupjsh piemeers - autobaanis ,aatrums 160km/h , saljara 11l/100km , gaaze 18l/100km . Mana ikdiena 9-9.5l/100km saljara , 15-17l/100km gaaze :roll: taakaa kreiso saljaru nelietoju principaa tad neredzu taa CRD milziigo jeegu/ekonomisku pamatojumu :shock: tas taa , mans personisks viedoklis , kuru citiem neuzspiezju

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

kirils33

76 ziņas

PM

Rashns"]tur: "
Vai nav vienkāršāk nopirk dīzeli ,nevis nopirkt 3.3 vai 3.8 un pēc tam gausties : daudz tērē :evil:

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Nu jā tikai pa pilsētu atverot saprāta robežās 14-15l kaut kur vidējais, bet domāju nevajag lielu mākslu uztaisīt arī 30l.
Es I Jettai ar 1.6 motoru 10litri vidējo vismaz, uz darbu no rītiem agrāk braucu. Nu bet tad par agresīvu braukšanu vēl nesodīja, kaut gan joslās šahu cenšos nespēlēt, nepatīk. Pēc tādas rītarosmes varēja pa pisētu ar darba auto mierīgi pabraukt.
Un kad džeri pirku rēķinājos pat ka būs lielāks patēriņš.
Starp citu Rolls Royce patēriņu neuzdod vispār.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

roliss

181 ziņas

PM

Man vidēji no 10 līdz 14, bet nedzīvoju Rīgā, dzinējs 3,3.

Atbildēt uz šo ziņu
Janka73

55 ziņas

PM

Mans autiņš pagaidām gāzi ņammā 18l/100km :cry: mēģināšu regulēt un mainīt reduktoram membrānas :!: varbūt līdzēs ceru nospiest līdz 14l/100km,kas būtu normāli.........

Atbildēt uz šo ziņu
aigars44

50 ziņas

PM

Es te ar vienu gāzes džeku runāju viņš teica, ka gāzes patēriņš ir atkarīgs arī no propāna-butāna attiecības, piemērs viņam vienreiz nebija šis sajaukums un piļīja iekšā tīru propānu gāja jau ļoti labi, bet tērēja arī smuki, tākā iesaku pamēģināt patestēt visas gāzes uzpildes stacijas. Moshka kādam ir labs ieteikums, kur sajaukums ir viss optimālākais? Pagaidām kamēr izdegusī Mažeiķu nafta ir remontā, visās uzpildes stacijās ir viena gāze arī statoil, lukoil, sn gāze un c.
Man gāze kautkur ap 15l grozās!

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.5 CRD 2004g

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12

Forums » Tehniski jautājumi » Vojager lietotaaju aptauja!!!! Piedalies!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online