manc autinsh nelec!!?? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » manc autinsh nelec!!??

Lapas: 1 2 [3]
manc autinsh nelec!!?? ( 4821 )
200sx

83 ziņas

PM

...tautā ir tāds sūdīgs priekšstats par tiem gāzes večiem...,bet te es piekrītu, jo no savas pieredzes varu pateikt - gāze nekad nav bijusi pie vainas, toties gāzes vecis kautkā vienmēr pa brīvu ar savu kompi notestējis manu autiņu, ja vajag pieregulējis to ,atradis visus manuus niķus ,pats sataisījis vai zinājis pie kā aizsūtīt. Tā kā ir vērts...- brauc!

Atbildēt uz šo ziņu
ArtisC

19 ziņas

PM

liku gaazi pie henrija kluba gaazenieka bet probleema ka aizbraukt nevaru :cry: jaanjem evakuators lai ved

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 97
3.8 gāze, AWD

200sx

83 ziņas

PM

....o jopcik!!!....tu jau laikam Ogrē...

Atbildēt uz šo ziņu
200sx

83 ziņas

PM

...re ku tev viens m.26644466 (Aldis - evakuators), mani pagājušonedēļ pa Rīgu izvizināja (laikam) pa 20,-Ls (man likās nedārgi)...

Atbildēt uz šo ziņu
Janka73

55 ziņas

PM

ieliec aizdedzes atslēgu aizdedzē un pagriez uz priekšu,lai ieslēdzas aizdedze tad atslēga pa vienu gājienu jāgriež atpakaļ..... secība ir tāda ON-OFF-ON-OFF-ON-OFF-ON (aizdedzei jāpaliek ieslēgtai) tad sāk mirgot lampiņa (panelī) ENGINE SERVIS SOON viņja mirgo ar pauzēm un tev tikai atliek saskaitīt cik reizes tā lampiņa nomirgo. Piemēram man bija tāds 1,2,3,1,5,5 katrs skaitlis nozīmē cik lampiņja reizes ir nomirgojusi (komats ir domāts tā pauzīte) tātad te ir 3 kodi 12-31-55 ...... 55 nozīmē beigu kods.

Tā ka mēģini vēl,gan izdosies... :!:

Atbildēt uz šo ziņu
Janka73

55 ziņas

PM

Kodu atšifrējumus vari skatīties šeit http://misterfixit.com/moparcod.htm :idea:

Atbildēt uz šo ziņu
ArtisC

19 ziņas

PM

nja... es taac padumsh :oops: bet pameeginaashu veel

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 97
3.8 gāze, AWD

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » manc autinsh nelec!!??
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online