Grand Voyager bremzējot raustās » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Grand Voyager bremzējot raustās

Lapas: [1]
Grand Voyager bremzējot raustās ( 2968 )
mummi

22 ziņas

PM

Izskatījos visu forumu, bet par šo problēmu nekur nav rakstīts. Lieta tāda ka veicot bremzēšanu notiek tāda kā saraustīta apstāšanās. Skaidrs, ka tas saistīts ar priekšējiem bremžu diskiem, bet jautājums cik ilgi normāli kalpo jauni diski vai jāsamierinās ar raustīšanos, kaut nelielu, bet tomēr. Un vēl automātamātiskai kārbai esot aukstai, tāda jocīga graboņa, taču tiklīdz uzsilst viss OK. Jau iepriekš pateicos. 8)

Atbildēt uz šo ziņu

Kāpēc dzert un braukt, ja var pīpēt un lidot....

jungle

69 ziņas

PM

vai tik ta raustisanas nav saistita ar karbu? pamegini iebraukt pie karbiniekaiem un "apmacit"

Atbildēt uz šo ziņu

GR. VOYAGER 3.3 AWD 94 +GAZE

aicis

64 ziņas

PM

mummi"]Izskatījos: "
Tā nelielā raustīšanās varētu būt arī ABS ! Vai brīvgaitā arī grab tā kārba,vai tikai slodzē :?:

Atbildēt uz šo ziņu

Aicis

jungle

69 ziņas

PM

man bija raustisanas bremzejot tada it ka parmetu pa robiem uz leju un neta bremzetu ar dzineju neta vins taka pavilktu uz prieksu- piedotu gazi. Izbraucu pie karbinieka- parinstaleja progu un itka pargaja, BET taka mazliet atsakas atjaunojoties hemoroidiem ar svecem- iespejams, ka mazliet neadekvata motora darbiba ar to kada vezi ir saistita :?:
Man brizam ir ari cita tiri bremzu kaite- mazliet uzpied bremzi a bremze ta it ka butu nolikts pa naziem, bet nakama reize neka tada nav. Biju pie meistariem- nav ko nodemonstret lidz ar ko sie saka, ka nevar arstet defektu, kura nav. Kadas idejas? (nekadus kodus ari nedod)

Atbildēt uz šo ziņu

GR. VOYAGER 3.3 AWD 94 +GAZE

Amis

77 ziņas

PM

jungle"]man: "

Tā nav tikai Voy proba, citiem autiņiem ar automātu arī, diski ir palikuši plānāki un izveidojuši sakarstot un strauji atdziestot, astoņnieku, līdz ar to bremzējot autiņš raustās - jāmaina bremžu diski un drīzāk ka kopā ar klučiem... :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Ielej un aiziet!!!

mummi

22 ziņas

PM

Liela pateikšanās par padomiem mainīšu diskus un braukšu pie kārbiniekiem. 8)

Atbildēt uz šo ziņu

Kāpēc dzert un braukt, ja var pīpēt un lidot....

Amis

77 ziņas

PM

mummi"]Liela: "
Ir jau variants, ka slīpē diskus, bet man pašam ir slikta pieredze, kādreiz vēl ar 91Voy Viamerika servisā slīpēja, nu pabraucu normāli kādas divas-trīs nedēļas un atkal sāka vibrēt, pienācās vienalga mainīt diskus.Lūk tā!

Atbildēt uz šo ziņu

Ielej un aiziet!!!

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Grand Voyager bremzējot raustās
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online