Aukstie rīti beigušies! Vai ta pečkas strādā? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Aukstie rīti beigušies! Vai ta pečkas strādā?

Lapas: 1 2 [3] 4
Aukstie rīti beigušies! Vai ta pečkas strādā? ( 7082 )
roliss

181 ziņas

PM

Nu man ir viens slēdzis pa kreisi pie siltuma regulēšanas slēdžiem priekšā (slēdzās uz auģšu) un tad vēl ātrumus var pārslēgt salonā virs kreisajām durvīm. Ja nav ieslēgts priekšā, tad nekas nenotiek, tiaki es nēesmu izpētijis, kamslēdzim priekšā ir domātas divas pozīcijas.

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

P.S Cik zinu tad divas pečkas ir grand virsbūvēm

Atbildēt uz šo ziņu
BRALIS

55 ziņas

PM

nu man prieks ka kāda dzīvība notiek. Vismaz kādam radās problēmu atrisinājumi. neturiet sveci zem pūra. jo vairāk padomu, jo labāk.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Durango 2000 (kādreiz bija lielais ceļotājs kopš 1995 gada)

200sx

83 ziņas

PM

...veči...es lohs.... ....pats taču to zināju....,bet kautkā lasot.....
Nu skaidrs - sapratām, ka ir divi slēdži. Tātad priekšai un pakaļai, bet zinat - pa pakaļu taču nāk tikai aukstais gaiss. Tad kāpēc jūs sakat pečkas slēdzis? No tejienes arī mans sākuma jautājums - kā nodrošinam siltumu 3-šajai rindai?

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Taa arii ir kaa janchuks raksta, TC jaabuut divaam pechkaam! Pakaljeejaa sleedzas divaas poziicijaas un + veel aizmuguree pasazjieri var pashi reguleet! Priekshaa divas poziicijas domaatas lai var reguleet vadiitaajam un pasazjierim atseviski!

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

atis8"]...veči...es: "

Nu siltums naak treshajai rindai no saaniem, nez nekaadu prob ar siltumu aizmuguree nav bijushas, puush jau veel pa griidu no priekshas

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

Apskatot šo lietu šodien veltīju laiku pečku izpētei un konstatēju sekojošo-siltuma regulators Passenger regulē siltuma padevi tikai priekšā sēdošajam pasažierim, ar driver, vadītājam un visiem pārējiem (tas jau tāpat skaidrs), bet salonā (aizmugurē) ir tā, kad ir ieslēgts ventilators aizmugurē ar slēdzi uz priekšējā paneļa uz pirmā režīma, tad salonā ar slēdzi augšā var regulēt plūsmas stiprumu, ja priekšā slēdzis ir uz otrā režima, tad salonā ar slēdzi plūsmas stiprumu regulēt nevar.
Ja driver siltuma regulators ir uzlikts uz aukstā gaisa, tad salonā abos augstāk norādītajos variantos plūst auksts gaiss no augšas, ja driver ir uz siltā gaisa, tad salonā plūst silts gaiss apakšā, labajā pusē aiz otrās rindas sēdekļa(pie sānu durvīm), tur ir tādas restītes 2. gab. Izmaiņas gaisa padevei salonā notiek, ja driver siltuma regulētāju pārbīda pāri pusei uz vienu, vai otru pusi. Cik jau nu te bija to aukstumu, bet man liekas ka ar siltumu problēmām nevajadzētu būt.

Atbildēt uz šo ziņu
200sx

83 ziņas

PM

...nu Jančuk...tu bliez...., tā turpināt un mēs visi kļūsim GUDRI...
(iešu pataustīt savas restes....,vai nāk tur tas siltums?)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Aukstie rīti beigušies! Vai ta pečkas strādā?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online