Krāsas numurs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Krāsas numurs

Lapas: [1]
Krāsas numurs ( 2227 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man vajag pielabot spārnu, bet nezinu krāsas Nr. (tehniskajā pasē ierakstīts tumši zils). Kam ir tumši zilais CV varbūt var paskatīties zem kapota priekšā uz šiltes krāsas Nr. (man šī šilte ir norauta), kā arī ieteikt, kur iegādāties krāsu (ieteicams būtu spray).

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

[quote="Armands"]Man vajag pielabot spārnu, bet nezinu krāsas Nr. (tehniskajā pasē ierakstīts tumši zils). ......quote]

njāāā, skaisti jau tā būtu, bet tādā veidā tu vari tikai pirkt detaļas, nevis krāsu pirkt. Esi kaut ko dzirdējis par krāsas toņa jaukšanu? Un par to kad ultraviolēto staru ietekmē krāsa izbal? Tā kā nāksies vien braukt uz krāsotavu un lūgt večiem lai sajauc toni, kas atbilstu esošajam.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Cik man zinams krasas toni nav iespejams piejaukt, vienkarsi piejauc aptuveni un pec tam masinu nopule, lai nebutu redzama krasota detala!

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

:wink: labi, labi ........... domā tālāk...............

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Rashns

187 ziņas

PM

ja auto nav galigi veca tā krāsa un beigta tad kraso pec koda un pectam piepulē pārējo,man tiesi ta ari bija kirsu sarkanam,kad nemu no darbnīcas uzreiz krāsa krita acis jaunajam durvīm,bet tad nopulēja un nemaz nepateiks ka cita krāsa.

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

dipo

28 ziņas

PM

aizbrauc uz kraasu bodi! kodsa ir zem kapota 3burtu/ciparu kombinaacija! labaak brauc ar auto! peec koda izmetiis 1 -5 variantus kuri atshkiras peec tonja, saanskata, graudu utt! un peec mashiinas piemeklees attieciigo toni! uz veikalu gan brauc saulainaa laikaa! buus preciizaak! kraasas gatavas nekur nav! vinjas visas jauc! kraasa sastaav vismaz no kaadiem 5elementiem un vairaak! (retaak arii mazaak) ja izdodas atrast preciizi tad nevajag salaidumu taisiit! njem ne mazaak kaa 100g(ieteicams 250g), jo tad kraasa buus preciizaaka!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Krāsas numurs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online