Pechka... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Pechka...

Lapas: 1 2 [3] 4
Pechka... ( 7670 )
robchiks

71 ziņas

PM

Es nekadigi netieku skaidrs ar pecku svist logi ciet.Mitra vai lietus laika braucot sak svist logs ciet iesledzu sledzi uz logiem un lidz ar to automatiskis iesledzas ACC itka jau pirmaja momenta labi logs atnak vala,bet pajiet mazs laicins un logs sak svist no arpuses un nekadigi nesanak tas ieksejas un arejas temperaturas dabuut vienadas lai nesvist.Nevar atvienot kautka lai ACC nesledzas ieksa kad pagriez uz poziciju logi vai logi kajas???Un veel pei visa ta ja man ieslegta ir aizmugureja pecka un pagriezu driver sledzi uz silto man aizmugure arii pus sildu, bet tada gadijuma priekskam vajadziga ir pasazieru regulesana ka ta tikai blakusedetaju regulee???Jau ieprieks paldies

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 1996.g. 3.3L V6
Chevrolet Sport VAN 1993.g. 5.7L V8

munds

477 ziņas

PM

Laikam jau vienīgā iespēja atslēgt kondišku, ir noņemot vadu štekeri pie kompresora.bet, ja tik ļoti svīst ciet logs, var gadīties, ka apsildes radiatorā ir neliela sūce un tvaiko ārā dzesēšanas šķidrums. Tosola līmenis gadījumā nekrītas, nav ik pa laikam jāuzlej? un riebīga salkana smaka nav mašīnā?

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

robchiks

71 ziņas

PM

A grak zuda limenis bet tagad nee jo gar sukni pileja.Salona smaka ir tada ka mirtums pelejums ka no ACC

Atbildēt uz šo ziņu

aigars44

50 ziņas

PM

Kondiškas salona radiātors aizaudzis ar sū...m .

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.5 CRD 2004g

robchiks

71 ziņas

PM

Arii iztiriju jau.Vaitad nevienam nesvist ciet logi??Bet visvairak svist ciet kad pilna masina (kaut neviens nedzer)

Atbildēt uz šo ziņu

jancuks

65 ziņas

PM

Varbūt nenāk gaiss no āra, bet cirkulē tikai salonā?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.3 2000

robchiks

71 ziņas

PM

Nu arii strada ta klape es pats netieku nekada skaidriba.Sau domat jauk ara visu paneli lai var tikt kartigi klat peckai un tad redzes.Ja nee tad no releja taisiisu sledzi uz salona lai var atslegt ACC kompresoru, lai nav jarauj relejs ara.

Atbildēt uz šo ziņu

jancuks

65 ziņas

PM

Kādreiz tēmās bija aprakstīts kā var ventilācijas sistēmu kalilibrēt (ja nekļūdos par procedūras nosaukumu), bija noteiktā secībā jāsaspaida pogas un tad tās klapes tur virinājās. Pats tiku mēģinājis, bet nu gan vairs neatceros kā tur viss bija jādara :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.3 2000

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Pechka...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online