Gaismas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gaismas

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8
Gaismas ( 15536 )
Kvatra

746 ziņas

PM

atis8"]...kas: "

Jaudiigaakas, Gaisma balta un ieveerojami taalaak spiid, tik lukturus vajag labi sareguleet, nosaukumu neatceros, atlasmotors vieniigaas par taadu cenu ir, ir arii leetaakas pa 15 ls komplekts, bet taas man pirms tam izdega baigi aatri, bet spiideeja labi!

Atbildēt uz šo ziņu
MDK

31 ziņas

PM

Ar tam jaudgakajam lampam skaties lai tev nesaplaisa lampas stikls

Atbildēt uz šo ziņu
200sx

83 ziņas

PM

...un ko dara relejs (jebšu cik tas ir jaudīgākas?) ?

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

[quote]Un man kautkā neticās, ka te nav neviena gudrinieka (varbūt pat elektriķa) kurš dažu minūšu laikā mūs te nomierinātu un teiktu - darat veči TĀ...
"
A ko jūs vēlaties zināt? Stipri liela daļa no šājā topā pieminētā jau it kā ir apskatīta agrāk, bet kaut kas var būt nav līdz galam izstāstīts.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Kvatra

746 ziņas

PM

Viss tur ir ok, nav jau vinjas kaut kaadas 100W, meenesi jau braukaaju un nekaadu probleemu!

Atbildēt uz šo ziņu
200sx

83 ziņas

PM

...zini ,forumā gan jau ,ka tās visas štelles kautkur ir apskatītas, ...bet ej nu un tagad atrodi un izlasi to visu. Tad ir jābūt vai nu stipri pasen te (ko nevar teikt par mani, sk. reģ.) vai baigam datortārpam.
Un galu galā tam jau te tie forumi ir....klāt jauna tumsas sezona un mazums kas pa vasaru sagudrots/saštellēts.
Bet mani interesē - vienkārši dabūt sev cienījamas gaismas...,lai neesmu akls.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man nav T&C, bet Dodge, tapec ja kadas smukakas varetu atrast, tad uz priekšējā režģa, t.i. pa vidu lampām, varetu uzkārt, bet pēc šitā info izlasīšanas jābrauc uz veikalu (atlas) un jāpaņem tās lampas pamēģināt...

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Arturs: "Man nav T&C, bet Dodge, tapec ja kadas smukakas varetu atrast, tad uz priekšējā režģa, t.i. pa vidu lampām, varetu uzkārt, bet pēc šitā info izlasīšanas jābrauc uz veikalu (atlas) un jāpaņem tās lampas pamēģināt..."

Tik efekts buus tikai tad, ja lukturi nebuus nomateejushies!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8

Forums » Tehniski jautājumi » Gaismas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online