Gaismas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gaismas

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
Gaismas ( 15537 )
200sx

83 ziņas

PM

...nu nosauksim to par progresu... ....Progress, kas ļauj atbrīvoties mums no tā kas maciņā...,un tikai progress (mazliet) esošajā situācijā uz ceļa (mūsu autiņam ir spilgtākas/zilākas :shock: gaismas). Taču, ja tās uzstādītas/noregulētas nemākulīgi - tad jau slikti pretimbraucējam :x .
.....spried pats...

Atbildēt uz šo ziņu
Janka73

55 ziņas

PM

Esmu redzējis voyageriem priekšējos lēcu lukturus ar 3 lēcām.... varbūt kāds zin kur tādus var apskatīt un dabūt,un kāds tiem ir gaismas efekts???

Atbildēt uz šo ziņu
Martins Treilibs

1 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

pifs"]Man: "
Hei, neurbiet lielos lampu caurumus, un ne apakšā!! Man tā ir un vienas probas. Nezinu kāpēc, bet tās(osram) lampeles izdeg pēc nedēļas, un lai nomainītu "JĀCEĻ arā lukturis...:9 Labā puse vēl nekas, bet kreisāāāā...
Ja man būtu "tīras rokas", es domātu par aizmuguri un tādā vietā, lai no tehnoloģiskiem caurumiem tik klāt. Un liktu RESNO (balto) gaismas diodi
ar pretestību ķēdē uz 1.3 kiloomi. Ja diode uz 5 volti. Elektriķi palabojiet, ja es muldu. P.S. labi padomājat, pirms borējat lukturus....

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

EGI"][quote: "Man gabarīti ieurbtino no augšas ,bet labākno tos ieurbt no apakšas ,jo tad mazāk netīrumu tiktu iekšā lukturī :!: :!: :!:"

Hei, neurbiet lielos lampu caurumus, un ne apakšā!! Man tā ir un vienas probas. Nezinu kāpēc, bet tās(osram) lampeles izdeg pēc nedēļas, un lai nomainītu "JĀCEĻ arā lukturis...:9 Labā puse vēl nekas, bet kreisāāāā...
Ja man būtu "tīras rokas", es domātu par aizmuguri un tādā vietā, lai no tehnoloģiskiem caurumiem tik klāt. Un liktu RESNO (balto) gaismas diodi
ar pretestību ķēdē uz 1.3 kiloomi. Ja diode uz 5 volti. Elektriķi palabojiet, ja es muldu. P.S. labi padomājat, pirms borējat lukturus...."

Dziljaak ieliec, man taa pati probleema bij, spuldzes stikls skaaraas pie plastmasas un dega laukaa, tagad viss ok!

Atbildēt uz šo ziņu
Janka73

55 ziņas

PM

nezinu manam paziņam ieurbti no apakšas nekas ārā nedeg..... vajag tikai to visu normāli uztaisīt.... nevis ķipu-ļepu viens divi gatavs :!:

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Kur tās Osram spuldzes visi dabū? Nu Osram ir mēsls! Pārbaudīts praksē.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Dziljaak ieliec, man taa pati probleema bij, spuldzes stikls skaaraas pie plastmasas un dega laukaa, tagad viss ok!"
Aga, sapratu, jo tiešām skaras. Bet dziļāk nevaru ielikt, jo lampele stāv uz gumijas konektora(pielāgota ar nazi). Nav tas mans veidojums, tātad par izpildījumu nestrīdos. Vienīgi pēc vēlreiz lukturu ārā vilkšanas operācijas rūpīgi padomāšu pie idejas par lielo balto gaismas diodi. Jo manā variantā jau jāaizpilda izrīvētais caurums. Tāpēc teicu- domājat pirms čakarējat likturus.
p.s. redzēju diodes Latgalītes tirdziņā(vasarā, tad nevajadzēja), un bija uz dažādiem spriegumiem-1.5, 5V točna.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8

Forums » Tehniski jautājumi » Gaismas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online