Gaismas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gaismas

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
Gaismas ( 15542 )
200sx

83 ziņas

PM

...lasu ,lasu un priecājos - kādi gan mēs tik neesam izgudrotāji...

Atbildēt uz šo ziņu
200sx

83 ziņas

PM

...un priekš sevis es slēdzu šo tēmu (pagaidām), jo šodien tanī pat ATLAS MOTORS iegādājos GE Nighthawk (HB5) 9007 spuldzes. Cena 15,00Ls/gb. Vecās SYLVANIA nolikšu plauktiņā...,bet par jaunieguvumu varu teikt, ka gaisma %30 klāt nākusi ir. Daudz tas ir vai maz? Grūti jau pat tos % noteikt (gribās jau nesalielīt - laiks rādīs).
Saskatāmu arī jums ceļu! Paldies par idejām!

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

atis8"]...un: "

Nu re

Atbildēt uz šo ziņu
HAMMER

48 ziņas

PM

Šorīt redzēju uz Krasta ielas melno T&C ar xenonu. Vai tas nebiji tu, Amis? Kad būs solītā infa par tavu xenon komplektu? Vismaz, kur to var nopirkt?

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3.8, 2000
PT Cruiser 2.0 2001

Janka73

55 ziņas

PM

Sveiki :!: vakar ķēros pie sava auto lukturu pārbūves un pulēšanas Izpulēt izdevās labi,tagad stikli kā jauni... , runājot par pārbūvi pārtaisīju lukturi uz H4 lampām tikai vēl neesmu izmēģinājis vai ir efekts ieliku OSRAM +50 spuldzes... cerēsim ka gaismas būs vairāk.... :!:

Atbildēt uz šo ziņu
NORU

46 ziņas

PM

Pirmie soļi jau ir veikti- nopirku lampas (amerikāņu,gan, -35),spuldzītes (GE NIGHTHAWK-15)un ari štekeri(4Ls)- mans eiropas neder.
Te ari sākas sūdi - trīs vadi rindā un nekāda poņa, kas kopējs, tuvs vai tāls(9007)??????
Un vēl- kur ir labākā vieta(lukturī), kur ieurbt gabarītu, lai nemaisītos tvtālajam staru kūlim????
Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Voyager 3.3 LE 96
Dodge Grand Caravan 3.8 STX 06 (sieviņas)

Janka73

55 ziņas

PM

Man gabarīti ieurbtino no augšas ,bet labākno tos ieurbt no apakšas ,jo tad mazāk netīrumu tiktu iekšā lukturī :!: :!: :!: sakarā par lukturu pārbuvi---- tuvās gaismas super---var just ,ka ir spožākas ,bet uz tālām gaismam vienalga...tumšais plankums pa vidu :cry: Jāmēģina izzslipēt luktura gaismas devējs uz reflektoru----varbūt līdzēs :!: :!: :!:

Atbildēt uz šo ziņu
Janka73

55 ziņas

PM

Stekeri var partaisīt ar indikatora palīdzību........... :idea:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8

Forums » Tehniski jautājumi » Gaismas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online