Siltums iisajaa CV liidz 95" » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Siltums iisajaa CV liidz 95"

Lapas: [1]
Siltums iisajaa CV liidz 95" ( 2326 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kaa ciinaties ar aukstumu?
Man cv 95 TD...
Varbuut esmu pieradis pie siltuma, bet kautkaa paveesi shkjiet man jau tagad.. kas buus pie miinusiem??
Kaadi varianti lai aatraak uzsilst? taisiit radiatoru ciet, likt kautkaadu papildus pechku?
Juusu ieteikumi... un veelams arii ar izmaksaam klaat...

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Mainīt pret bencīnnieku!
Ja nopietni, tagad jau nu gan vēl salt nevajadzētu. Starpība parādās pēc -17C. Tad nenoslogots diseļa dzinējs nespēj uzsilt.
Drīzāk pārbaudi vai viss pareizi strādā un kāda ir dzinēja t. Un neslēdz venyilatoru uz pilnu, vairāk siltuma nebūs.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

hmm nu tad varbuut kautkas nav kaartiibaa.. jo uzsilt vinjsh man vispaar uzsilst knapi liidz pusei... bet tas notiek peec minimums 30 min darbiibas... taakaa liidz darbam es atbraucu un tikai tad saak paraadiities siltums... :evil:
Kas vareetu buut par vainu?
Varbuut tieshaam jaaliek priekshaa radiatoram kartona kaste kaa volgaam?

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Ja temperatūra nestāv pa vidu tad maini termostatu,ja temp.normāla tad jāmēģina skalot pečku!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Dudziks2120

55 ziņas

PM

Manam bija slikti ar siltumu,negribēju skalot,nolēmu nomainīt pečkas radiātoru(43Ls).Kad noņēmu pečku izrādijās radiātors divas reizes plānāks nekā jaunais,bet derēja jaunais kā uzliets.Tagad pavisam cits siltums.

Atbildēt uz šo ziņu

Dudziks Ch.voy. 94.g 2.5L Benz-Gāz

bumbieris

333 ziņas

PM

Var jau arī autonomo dīzeļa pečku ielikt, tipa Ebelsprecher vai Vebasto. Baigi labi ja taisies ziemā mašīnā gulēt. Pastāv vēl variants ar programmējamu ieslēgšanās laiku. Tas ir kad kāp iekšā siltā mašinā, ja zini cikos izbrauksi.
Dudziks2120, vai varbūt atceries cik biezi tie abi radiatori bija. Moš ka pastāv komplektācija priekš siltajām zemēm?

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

EberSpaecher pie mums uzstāda
"Transbaltijas tirdzniecības korporācija",
Maskavas 449,
Tālrunis 7266327

Atbildēt uz šo ziņu
Dudziks2120

55 ziņas

PM

Var jau arī autonomo dīzeļa pečku ielikt, tipa Ebelsprecher vai Vebasto. Baigi labi ja taisies ziemā mašīnā gulēt. Pastāv vēl variants ar programmējamu ieslēgšanās laiku. Tas ir kad kāp iekšā siltā mašinā, ja zini cikos izbrauksi.
Dudziks2120, vai varbūt atceries cik biezi tie abi radiatori bija. Moš ka pastāv komplektācija priekš siltajām zemēm?

Atbildēt uz šo ziņu

Dudziks Ch.voy. 94.g 2.5L Benz-Gāz

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Siltums iisajaa CV liidz 95"
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online