Lūdzu padomu auto iegādei » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu padomu auto iegādei

Lapas: [1]
Lūdzu padomu auto iegādei ( 203 )
dignA

3 ziņas

PM

Sveicināti!
Īsumā - tuvā nākotnē beidzot būšu tikusi pie tiesībām un nepieciešams auto lielai ģimenei. Tā kā draugos un rados nav neviena zinātāja, lūdzu jūsu padomu.
Budžets līdz 3000, benzīns-gāze, automāts, septiņvietīgs, ar grīdā nolaižamiem sēdekļiem. Vēlams gaišs ādas salons.
Lūdzu, sniedziet padomu, ko var pirkt, ko noteikti nepirkt - kā man vispār neieberzties. Pirmais auto, neko pagaidām nesaprotu, lūgums nenosodīt.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

dignA: "Sveicināti!
Īsumā - tuvā nākotnē beidzot būšu tikusi pie tiesībām un nepieciešams auto lielai ģimenei. Tā kā draugos un rados nav neviena zinātāja, lūdzu jūsu padomu.
Budžets līdz 3000, benzīns-gāze, automāts, septiņvietīgs, ar grīdā nolaižamiem sēdekļiem. Vēlams gaišs ādas salons.
Lūdzu, sniedziet padomu, ko var pirkt, ko noteikti nepirkt - kā man vispār neieberzties. Pirmais auto, neko pagaidām nesaprotu, lūgums nenosodīt.
"

Par šo tēmu pilns forums pierakstīts,Jānis ir video apskatus salicis,vajag rakt....

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

dignA

3 ziņas

PM

Zuris: "

Par šo tēmu pilns forums pierakstīts,Jānis ir video apskatus salicis,vajag rakt...."

Raksti ir ļoti veci - 6-9-padsmit gadi, un cilvēkam, kas pirmo reizi saskaras ar mašīnas izvēli, "rakt" ir samērā sarežģīti. Es mēģināju iet cauri, pagaidām gudrāka nekļuvu - ir līdzīgas tēmas, jā, 200x-ajā gadā par 98.gada auto un tamlīdzīgi.
Viens no video kā reiz ir "Nepērc kaķi maisā! Pajautā voyagerclub"
Varbūt jāprecizē - man nav bijusi automašīna ģimenē, nav vīram tiesību un mašīnas, tas viss ir jauns.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

dignA: "

Raksti ir ļoti veci - 6-9-padsmit gadi, un cilvēkam, kas pirmo reizi saskaras ar mašīnas izvēli, "rakt" ir samērā sarežģīti. Es mēģināju iet cauri, pagaidām gudrāka nekļuvu - ir līdzīgas tēmas, jā, 200x-ajā gadā par 98.gada auto un tamlīdzīgi.
Viens no video kā reiz ir "Nepērc kaķi maisā! Pajautā voyagerclub"
Varbūt jāprecizē - man nav bijusi automašīna ģimenē, nav vīram tiesību un mašīnas, tas viss ir jauns.
"

Pie tik šaura budžeta jau nu pērkot auto notiekti ir jāpiesaista kāds, kas jēdz paskatīties, kas notiek automobilim
apakšā! Vispar ieteiktu auto dzit pērkot caur CSDD apskati,(vienalga, kad tā iepriekš ieta) tie liekie 35eur vispar neko negroza, toties ir vismaz kaut kāda
elementāra drošiba par nopirkto kaķi! Tapat diez vai ir jēga koncentreties tikai uz uz opciju-sedekļi gridā! Tās sērijas
aizmugures sēžamie ir krietni plānāki, neērtāki, pieeja rezerves ritenim zem virsbūves pa vidu (dddd!!!) Vojager benķus izņemt ir tik
vienkārši, ka uz to vipār nebūtu jāiespringst,ja reiz tada vajadziba rodas!
Bet protams nevajag ari naivi ceret,ka nopērkot 7vietu auto pa 3000k brauksi bez bēdu lidz nākošajai skatei ! Jāieguldās tāpt būs
finālā kādi 1k robežas, kā minimums! Neviens nepārdos auto, ar kuru nav "pilnīgi nekadu problemu"

Atbildēt uz šo ziņu
dignA

3 ziņas

PM

Tigeris: "
Pie tik šaura budžeta jau nu pērkot auto notiekti ir jāpiesaista kāds, kas jēdz paskatīties, kas notiek automobilim
apakšā! Vispar ieteiktu auto dzit pērkot caur CSDD apskati,(vienalga, kad tā iepriekš ieta) tie liekie 35eur vispar neko negroza, toties ir vismaz kaut kāda
elementāra drošiba par nopirkto kaķi! Tapat diez vai ir jēga koncentreties tikai uz uz opciju-sedekļi gridā! Tās sērijas
aizmugures sēžamie ir krietni plānāki, neērtāki, pieeja rezerves ritenim zem virsbūves pa vidu (dddd!!!) Vojager benķus izņemt ir tik
vienkārši, ka uz to vipār nebūtu jāiespringst,ja reiz tada vajadziba rodas!
Bet protams nevajag ari naivi ceret,ka nopērkot 7vietu auto pa 3000k brauksi bez bēdu lidz nākošajai skatei ! Jāieguldās tāpt būs
finālā kādi 1k robežas, kā minimums! Neviens nepārdos auto, ar kuru nav "pilnīgi nekadu problemu"
"

Paldies! Noderīga atbilde! Budžets tāds vēlams, ir pieejams arī lielāks, vienkārši man likās, ka pirmā mašīna jāpērk lēta.
Saskatījis video YouTube, 2007-2011 gada mašīnām, kas tika skatītas, teju visām milzīgas problēmas ar rūsu.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

jezu jezu. nevajag pirkt pirmo auto par 3 pakām, ja neesi gatavs viņu pats skrūvēt. a voyis par šo summu tieši būs pacients, kuru būs nonstop jāskrūvē. stigri padomājiet.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu padomu auto iegādei
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online