Autonomka » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Autonomka

Lapas: [1]
Autonomka ( 281 )
Voyager1

3 ziņas

PM

Vai kāds zin kur var iegādāties autonomas dzesēšanas metāla trubas chrysler voyager 2002.gada 2.5crd?

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Voyager1: "Vai kāds zin kur var iegādāties autonomas dzesēšanas metāla trubas chrysler voyager 2002.gada 2.5crd?"

Man škiet,ka absolūti bezcerigi meklēt! Vairāk vai mazāk sapuvušas viņas būs visiem šrotiem!
Es salodēju no kapara 18mm apkures cietajām caurulēm izmantojot gatavos(ari kapara) savienojumus, kas pieejami gan
45,gan 90gradu lenķos. Slīpumā kur trubas nāk lejā gar izputeja šahtu nogieriezu vecās un izmantojot gumijas caurules gabalus ar žņaugiem,
savienoju ar no jauna uzražoto kapara sistēmu!Līdzigi pie paša Webasto! Perfekt ,un vairs ari nesarūsēs! Principā, tas prasīja 1 dienu,jo lodgabali bija palikušipāri
no apkures sistemas vilkšanas dzivoklī! Tik vajag to speciālo lodēsanas pastu,kas trubām domāta, viņa jau alvas puveris iekšā!

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Tigeris: "
Man škiet,ka absolūti bezcerigi meklēt! Vairāk vai mazāk sapuvušas viņas būs visiem šrotiem!
Es salodēju no kapara 18mm apkures cietajām caurulēm izmantojot gatavos(ari kapara) savienojumus, kas pieejami gan
45,gan 90gradu lenķos. Slīpumā kur trubas nāk lejā gar izputeja šahtu nogieriezu vecās un izmantojot gumijas caurules gabalus ar žņaugiem,
savienoju ar no jauna uzražoto kapara sistēmu!Līdzigi pie paša Webasto! Perfekt ,un vairs ari nesarūsēs! Principā, tas prasīja 1 dienu,jo lodgabali bija palikušipāri
no apkures sistemas vilkšanas dzivoklī! Tik vajag to speciālo lodēsanas pastu,kas trubām domāta, viņa jau alvas puveris iekšā!
Vispār eksistē ari mīkstas kapara caurules apkurei ,kuras loka ar specialiem instrumentiem(lai neaizspiež ciet.Iespejam var pat bez lodēšanas iztikt!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Autonomka
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online