Voyager VS T&C 2008+ » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager VS T&C 2008+

Lapas: [1]
Voyager VS T&C 2008+ ( 560 )
Maris B.

17 ziņas

PM

Laba diena.
Man jautājums, kāda starpība ir starp šiem modeļiem Voyager un T&C, ja neskaita to, ka viens ir eiropai un otrs štatiem.
Vai starp viņiem ir būtiska starpība tehniskā ziņā? Piekare savādāka?
Respektīvi meklēju savam T&C priekšējo atsperi, kura pārlūza. Servisā teica, ka no Voyagera nederot. Jaunas grūti dabūnamas, vietējos šrotos tikai Voyageri.

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Pilnīgi vienādas. Vēlams ar tādu pašu dzinēju, jo var gadīties ka cietības atšķiras.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Zuris

1249 ziņas

PM

Maris: "Laba diena.
Man jautājums, kāda starpība ir starp šiem modeļiem Voyager un T&C, ja neskaita to, ka viens ir eiropai un otrs štatiem.
Vai starp viņiem ir būtiska starpība tehniskā ziņā? Piekare savādāka?
Respektīvi meklēju savam T&C priekšējo atsperi, kura pārlūza. Servisā teica, ka no Voyagera nederot. Jaunas grūti dabūnamas, vietējos šrotos tikai Voyageri.
Benzīns un dīzelis atsperes atšķiras.
Ir tavs variants -40e, sūtu pa LV
29230402 Tukums-Rīga

"

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Maris B.

17 ziņas

PM

austris: "Pilnīgi vienādas. Vēlams ar tādu pašu dzinēju, jo var gadīties ka cietības atšķiras."

Par ko tad es runāju?

Atbildēt uz šo ziņu
Maris B.

17 ziņas

PM

Par ko tad es runāju?

Atbildēt uz šo ziņu
Maris B.

17 ziņas

PM

austris: "Pilnīgi vienādas. Vēlams ar tādu pašu dzinēju, jo var gadīties ka cietības atšķiras."

Pirmais, atvainojos. Biju "nezonā" un telefons dzīvoja savu dzīvi. tas par iepriekšējām atbildēm, ko itkā rakstīju.

Par to jau ir tas stāsts, itkā vienādas, tajā pašā laikā atšķirīgas. Es protams visu nezinu, bet Voyageri ir ar dīzeļa dzinējiem 2,8crd, bet T&C ir benzīnieki, manā gadījumā 3,6
tieši tādēļ ar šis posts tika izveidots.

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Man personīgi ir voyager ar 3,6 dzinēju. Iepriekšējais 2008. gada ar 3,8 gan USA izpildijumā.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager VS T&C 2008+
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online