Chrysler Grand Voyager 2.5td '94 from Spain » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Grand Voyager 2.5td '94 from Spain

Lapas: [1]
Chrysler Grand Voyager 2.5td '94 from Spain ( 539 )
Galetamix

4 ziņas

PM

Hello,
I introduce myself. My name is Dani. I am a owner of a Chrysler Grand Voyager II 2.5td. I was happy with this car but I have a lot of problems with it. I rebuild the motor, change alternator, shock absorbers, master cylinder, bushes, gearbox cables,... I have changed almost everything. Now I have a problem with brakes. When I push the pedal goes to the floor and the reservoir of the master cylinder split out some brake fluid. I have changed the master cylinder again and after the ABS unit and nothing changes. I checked the prop valve and everything looks fine. I need your help to save my Voyager. Thanks

Sveiki,
Iepazīstinu ar sevi. Mani sauc Dani. Esmu Chrysler Grand Voyager II 2.5td īpašnieks. Es biju apmierināts ar šo automašīnu, bet man ar to ir daudz problēmu. Pārbūvēju motoru, mainu ģeneratoru, amortizatorus, galveno cilindru, bukses, ātrumkārbas troses,... gandrīz visu esmu mainījis. Tagad man ir problēmas ar bremzēm. Kad es nospiežu, pedālis nonāk līdz grīdai, un galvenā cilindra rezervuārs izdala daļu bremžu šķidruma. Esmu atkal mainījis galveno cilindru un pēc ABS bloka un nekas nemainās. Es pārbaudīju atbalsta vārstu un viss izskatās labi. Man ir vajadzīga jūsu palīdzība, lai glābtu manu Voyager. Paldies

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Izlaidi tuksu bremzu sistemu, apsveicu. Tagad ar dilera programturu javeic procedura atgisot ,jaatgaiso abs bloks. manuali gisojot velu veiksmi

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Galetamix

4 ziņas

PM

Paldies par atbildi. Ja es baidījos no tā, ir jāpievieno DRB2, lai atgaisotu ABS. Smieklīgākais ir tas, ka pedālis palika apakšā uz ceļa, braucot. Domājams, ka es ņēmu gaisu no aizmugurējā bremžu cilindra. .Vai ir alternatīva DRB2? Man nav Chrysler izplatītāja ar šo datoru. Paldies

Atbildēt uz šo ziņu
cezap

211 ziņas

PM

Galetamix: "Paldies par atbildi. Ja es baidījos no tā, ir jāpievieno DRB2, lai atgaisotu ABS. Smieklīgākais ir tas, ka pedālis palika apakšā uz ceļa, braucot. Domājams, ka es ņēmu gaisu no aizmugurējā bremžu cilindra. .Vai ir alternatīva DRB2? Man nav Chrysler izplatītāja ar šo datoru. Paldies"

Launcham ar ir tada funkcija

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

Galetamix

4 ziņas

PM

cezap: "
"

Paldies. Es meklēšu Launch diagnostikas iekārtu ar savu savienojumu. Vēl viens vaicājums. attīrītāji no ABS nav nekādas funkcijas? Pievienotie attēli.

https://ibb.co/855pbJ3

https://ibb.co/4F43vX9

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

cezap: "
"
Ja ta ir eiropas crd nav problemu... bet amerikani vins karbai un abs klat netiek vismaz abiem manejiem.Kautko neta uzvandiju ka amerikani aizkodeti, un ka lasit visu var tikai ar dilera programanturu. ja kludos tad palabojiet baigi ari nesmu pagaidam iesprindzis.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Galetamix

4 ziņas

PM

Ezis2: "Ja ta ir eiropas crd nav problemu... bet amerikani vins karbai un abs klat netiek vismaz abiem manejiem.Kautko neta uzvandiju ka amerikani aizkodeti, un ka lasit visu var tikai ar dilera programanturu. ja kludos tad palabojiet baigi ari nesmu pagaidam iesprindzis. "

Esmu paskatījies ASV forumos un Bendix 4 sistēmai ir nepieciešams DBR2. Mans Chrysler 2.5TD ir Eiropas. Man ir vēl viens jautājums, savienotājs atšķiras no amerikāņu, nezinu, kuru diagnostikas mašīnu pirkt.

https://ibb.co/mXRw6v3

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Grand Voyager 2.5td '94 from Spain
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online