GV 4. paaudzes, kā dibenu dabūt zemāku? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » GV 4. paaudzes, kā dibenu dabūt zemāku?

Lapas: [1]
GV 4. paaudzes, kā dibenu dabūt zemāku? ( 566 )
nk

16 ziņas

PM

Kungi!

Baigi gribētos saprast, kamdēļ 4. paaudzes GV ir tā aizmugure tik nepatīkami augšā? Skatos, tādiem pašiem, tikai Limited komplektācijā skats ir tīkams, auto smuki līmenī stāv, bet manam tas dibens gaisā. Par to dibena augstumu atsperlāgi atbildīgi jeb amortiņi? Manam resnie ir, cik skatījos.

https://content20-foto.inbox.lv/albums/n/nk86/24-04-2023-Voy/Voj-s-ns.sized.jpg

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Galvenokārt amortiņi. Es savam īsajam džerim, kā uzliku resnos pērn,tā pacēlas pēcpuse kādus cm 5-8cm augstāk.Vienīgo problēmu, ko tas rada,
ka purns sanāk kadu cm-divus zemāk tagad. Bet iet daudz mīkstāk pa pa pilsētas būvlaukumiem. No loģikas laikam vajadzētu uzlikt jauna stsperes priekšā( vai amortiņus?). Varbūt kāds no pieredzes pateiks,kurš brends no aftermarketā pieejamām atsperēm LV ir lietojams un
pēc gada nav nosēdies zemāk par orģinālajām. Aizmugure gaisā izskatās dīvaini,ja nav gumijas dubļu sargu pakaļpusē.
Protams gadījums,kad pincitis stiepjas par 3mm garāks ,ja mašīna brauc uz vēdera, laikam Voyageristiem
nav īsti aktuāli

Atbildēt uz šo ziņu
nk

16 ziņas

PM

Tigeris: " Galvenokārt amortiņi. Es savam īsajam džerim, kā uzliku resnos pērn,tā pacēlas pēcpuse kādus cm 5-8cm augstāk.Vienīgo problēmu, ko tas rada,
ka purns sanāk kadu cm-divus zemāk tagad. Bet iet daudz mīkstāk pa pa pilsētas būvlaukumiem. No loģikas laikam vajadzētu uzlikt jauna stsperes priekšā( vai amortiņus?). Varbūt kāds no pieredzes pateiks,kurš brends no aftermarketā pieejamām atsperēm LV ir lietojams un
pēc gada nav nosēdies zemāk par orģinālajām. Aizmugure gaisā izskatās dīvaini,ja nav gumijas dubļu sargu pakaļpusē.
Protams gadījums,kad pincitis stiepjas par 3mm garāks ,ja mašīna brauc uz vēdera, laikam Voyageristiem
nav īsti aktuāli
"

Paldies, iepriecināji Man kā reizi nepatīk tā ļenganā braukšana, prasās pat nedaudz stīvāku to autiņu.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Es resnos ka nobeidzas , nometu nost, uzliku pumpejmos un esmu laimigs 4 gdi jua brucu, pnema ir pneima dudz patikamak ka nivomti un klirensu vr mainit 10-12 cm robezas.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ezis2

1676 ziņas

PM

Un stav pumpejmie uz abiem, 3 gen 4 gen.4 gen ka iegadju uzreiz tievie izlidoja ara un ienaca pumpejmie.

Atbildēt uz šo ziņu

Tigeris

576 ziņas

PM

Ezis2: "Un stav pumpejmie uz abiem, 3 gen 4 gen.4 gen ka iegadju uzreiz tievie izlidoja ara un ienaca pumpejmie. "

Priekšējiem arī eksistē pumpējamie- kā suga?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Tigeris: "
Priekšējiem arī eksistē pumpējamie- kā suga?
"
Diemzel ne, ir cainas unverslie bagu brinumi,krievija tur monte virsu visam pec kartas un tas paskums pat kalpo, reno dasteri utt ,pat ladam kalinam pneimas buve pasam gribas uzbuvet bet diemzel likam nessnaks.... jo konsstrukcija netluj, amorts parak tuvu virsbuves glzei nobidits no centra, spilvens berzisies, nu tas ir ka man liekas. redzes varbut ko sabuves.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Daster uz pneiams skatas un brinas
https://www.youtube.com/watch?v=2KveSWBktYQ
Un darbiba.
https://www.youtube.com/watch?v=zmeXZbNv1mc&t=800s

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » GV 4. paaudzes, kā dibenu dabūt zemāku?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online