Forums » Tehniski jautājumi » Kreisais pagrieziena rādītājs nervozs
| Kreisais pagrieziena rādītājs nervozs ( 557 ) | |
|
ddff
|
2023-04-05 18:58:59 Sveiciens! Pēc ilgāka laika esmu atgriezies pie Voyager (T&C 2010). Ja šeit apgrozās kāds auto elektriķis (vai varbūt kādu sakarīgu ieteiksiet), tad man ir 2 jautājumi - kreisais pagrieziens darbojas 2x ātrāk par labo, bet neviena spuldzīte izdegusi nav. Aizdomas uz strāvas detektoru, kuram liekas, ka slodze nav pareiza. Otrs - automātisko gaismu sensors ir laba lieta, bet ne Latvijā. Vai ir variants puslīdz elegantā veidā piedabūt tuvās gaismas darboties vienmēr, kad griežas motors un paneļa gaismu atstāt automātikas ziņā? Jau ieprikš pateicos par norādēm pareizajā virzienā. |
|
Zuris
|
2023-04-07 11:07:42 "Sveiciens! Pēc ilgāka laika esmu atgriezies pie Voyager (T&C 2010). Ja šeit apgrozās kāds auto elektriķis (vai varbūt kādu sakarīgu ieteiksiet), tad man ir 2 jautājumi - kreisais pagrieziens darbojas 2x ātrāk par labo, bet neviena spuldzīte izdegusi nav. Aizdomas uz strāvas detektoru, kuram liekas, ka slodze nav pareiza. Otrs - automātisko gaismu sensors ir laba lieta, bet ne Latvijā. Vai ir variants puslīdz elegantā veidā piedabūt tuvās gaismas darboties vienmēr, kad griežas motors un paneļa gaismu atstāt automātikas ziņā? Spoguļa ledam paralēli 500 omu rezistoru un būs ok. Dienas gaitas gaismas pareizi var saprogramēt TLD serviss.- netā koordinātes ir. Town@country2002 un citi voyageri |
|
ddff
|
2023-04-13 19:52:50 Paldies par TLD servisa kontaktu - tur prātīgi ļaudis, sadarīja pa eleganto. ddff |
|
Zuris
|
2023-04-15 10:12:05 "Paldies par TLD servisa kontaktu - tur prātīgi ļaudis, sadarīja pa eleganto. Town@country2002 un citi voyageri |
|
nk
|
2023-04-25 10:53:43 Sveiciens! Saistībā ar paneļa gaismiņām, man ar bija tāda problēma. Nopirku zaļas krāsas pašas mazāk spilgtās 12v LED spuldzītes un ielodēju panelī. Krāsa nedaudz atšķiras un ir spilgtāka, bet viss smuki redzams. Šitā bija: Led spuldzīte, jāsaīsina tās kājiņas, jāsaprot polaritāte, tāpat arī polaritāte maināmai lampiņai. Saīsinātas, pieliektas pēc vajadzības Ielodēts:
Rezultāts. Zaļganais tonis ir jaunajām spuldzēm, zilganais - oriģinālajām. Nomainīju gan aizm. logu tīrītāja pogām, avārijas gaismām (tos gan ar marķieri biju spiest aizkrāsot, jo gaisma pārāk spilgta. Tāpat arī klimatkontroles panelim. Tam arī piekrāsoju ar melno marķieri ventilatora jaudas gaismiņu, savādāk tāds uzkrītošs punkts spīdēja uz līnijas. |
|
ddff
|
2023-04-28 18:13:36 Gaišumu var ierobežot ar virknes rezistoru, toni gan mainīt nevar. Ja gribas baigi iznesties, tad ir versija ņemt RGB diodi un iedarbināt tai G un B caur dažādiem rezistoriem, lai iegūtu tieši tādu toni. Vēl ir variants skatīties diodes ar tādu viļņa garumu, kas atbilstu oriģinālajam paneļa apgaismojumam (diez kāds tas ir?). Tāpēc es cerēju, ka varbūt ir kāds aftermarket ražotājs, kurš ir atradis gan krāsu, gan jaudu, kas derētu Chrysler panelī bez nepieciešamības pēc aizraujošiem eksperimentiem. ddff "Sveiciens! |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Kreisais pagrieziena rādītājs nervozs