|
and1c

5 ziņas
PM
|
2022-12-28 12:11:20
Sveiki!Varbūt kādam ir bijis līdzīgi un zin kur meklēt vainu.
2006 gada Vojīts,2.5 dīzelis.Braucot noslāpa,kādas 3 reizes(ik pēc 5min)un vairs nevar iedarbināt,starteris griež,bet nelec.
Bija aizdomas ar degvielas sistēmu,bet līdz sprauslām degviela pienāk,bet kkas never vaļā sprauslas.Tad nākošais ko pārbaudīja bija imobilaizers,tur kodēja,mainīja visus iespējamos blokus utt bet tāpat viņš nelec.Kļūdas kompis neizmet,neviens meistars pie kā vedu neatrada vainu.
Help,kur meklēt vainu,ko darīt?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
cezap

211 ziņas
PM
|
2022-12-28 14:33:37
and1c: "Sveiki!Varbūt kādam ir bijis līdzīgi un zin kur meklēt vainu.
2006 gada Vojīts,2.5 dīzelis.Braucot noslāpa,kādas 3 reizes(ik pēc 5min)un vairs nevar iedarbināt,starteris griež,bet nelec.
Bija aizdomas ar degvielas sistēmu,bet līdz sprauslām degviela pienāk,bet kkas never vaļā sprauslas.Tad nākošais ko pārbaudīja bija imobilaizers,tur kodēja,mainīja visus iespējamos blokus utt bet tāpat viņš nelec.Kļūdas kompis neizmet,neviens meistars pie kā vedu neatrada vainu.
Help,kur meklēt vainu,ko darīt?"
Kapec doma ka sprauslas netaisa vaļa? Noņem obratkas trubiņu no visam sprauslam un pagriež starteri, ja no kadas sprauslas labi teces degviela tad tur ari bus tava vaina
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007
|
|
and1c

5 ziņas
PM
|
2023-02-01 16:00:35
cezap: "
Kapec doma ka sprauslas netaisa vaļa? Noņem obratkas trubiņu no visam sprauslam un pagriež starteri, ja no kadas sprauslas labi teces degviela tad tur ari bus tava vaina" No obratkām netek degviela.
Pie sprauslām pienāk, atgriežot uzgriežņus strubiņām, šļācās degviela.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
and1c

5 ziņas
PM
|
2023-02-01 16:04:37
Man vēl joprojām ir aizdomas uz imoblaizeru vai kādu drošību.
Kā ir ar gaismiņas/ led indikatoru pie radio.?! Man aizslēdzot mašīnu viņš mirgo, atslēdzot un ieliekot atslēgu aidzdedzē arī, pagriežot uz pirmo pozīciju pārstāj mirgot. Bet kad sāc darbināt mirgo tā gaismiņa.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
cezap

211 ziņas
PM
|
2023-02-02 09:14:13
and1c: "Man vēl joprojām ir aizdomas uz imoblaizeru vai kādu drošību.
Kā ir ar gaismiņas/ led indikatoru pie radio.?! Man aizslēdzot mašīnu viņš mirgo, atslēdzot un ieliekot atslēgu aidzdedzē arī, pagriežot uz pirmo pozīciju pārstāj mirgot. Bet kad sāc darbināt mirgo tā gaismiņa. "
Var but nav sinhronizacijas, kloķenes vai sadalenes deveis? Vai viņu vadi
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007
|
|
janni

716 ziņas
PM
|
2023-02-04 14:14:02
Komonreilim galīgi nekādas jēgas nav taisīt vaļā degvielas vadus un SKATĪTIES vai pienāk degviela.
Slēdz klāt kompi un skaties spiedienu reilā. Ja nav vajadzīgais spiediens, meklē kur viņš pazūd / vai nerodas - reila atplūdes vārsts / noķīlējusi sprausla, augspiediena sūknis nesapumpē pietiekamo daudzumu, vai arī problēma degvielas zemspiediena pusē.
Īsāk, ja elektronikā problēmu nav, meklē mehānikā.
Atbildēt uz šo ziņu
|