UZMANIBU sausmu stasts: sveces un vadi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » UZMANIBU sausmu stasts: sveces un vadi

Lapas: 1 2 3 [4] 5
UZMANIBU sausmu stasts: sveces un vadi ( 11408 )
TDI

215 ziņas

PM

Taatad , man gaazes pateerinjsh likaas taads kaa paliels un intereses peec paarbaudot sveces , atklaajaas ka atstarpe ir 1,7mm , arii nonjemot gaisa filtru motora darbiibas raksturlielumi stipri uzlabojaas . Rezultaataa shodien tika nomainiiti filtri un sveces + piegaazta pilna kontolbaaka ar gaazi . Redzees kas buus mainiijies , bet tagad jau var just stabilaaku dzineeja darbiibu un labaaku ceelienu .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Amis

77 ziņas

PM

TDI"]Taatad: "
Bet klau, ielej benžu, un tad , johaidiii, kas par cēlienu!!! -joks-

Atbildēt uz šo ziņu

Ielej un aiziet!!!

TDI

215 ziņas

PM

Ar gaazes inzjektoru nejuut lielu starpiibu ceelienam bendzja vai gaaze . Saprotams 156zs jebkuraa gadiijumaa nau paaraak daudz prieksh tik lielas mashiinas . Naakamais man buus ar 3.8 (jauno) motoru un arii ar gaazi tur nu duraku vajadzeetu pietikt :mrgreen: :mrgreen:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

jungle

69 ziņas

PM

kam nu intereseja nobeigums- par to nezinu, bet starpfinisss ir tads, ka ngk saita noskaidroju, kas ir izplatitajs latvija un izbraucu uz lenoidu un nopirku vadu komplektu un svecu komplektu, to visu uzliku un tagad itka brauc ok nu dzivos redzes ka bus talak.
Starp citu izdariju ari meginajumu iegadaties brisk sveces, tiesa neparbaudiju uz stenda pirms likt virsu un nenomainiju vadus BET sausana turpinajas tiesa mazak ka pirms tam (iespejams sudigo vadu del) TACU sim silver svecem bija stipri mazs zazors un drosi vien tapec vareja paradities jaudas zudums, kas tagad pargaja/
P.S. ngk GR4IX (iridija) sveces internet veikala (ngk izplatitaji) maksaja $6.70 a pie mums Ls12 ar kapeikiem un pec menesa- jautri. es gan ieliku parastas

Atbildēt uz šo ziņu

GR. VOYAGER 3.3 AWD 94 +GAZE

wiesturs

2 ziņas

PM

:? Teorētiski ņemot vērā pašreizējās gāzes un benzīna cenas uz 3,3i motoru iznāk 3 Ls ekonomija uz 100km. Vari izrēķināt, ka 1000 Ls gāzes iekārta pa nullēm būs pēc 30300 km. (teorētiski!)

Atbildēt uz šo ziņu

wiesturs

Didzis

38 ziņas

PM

Matemaatika diezgan vienkaarsha Benziins videeji maxsaa 0.537 ls litraa, bet gaaze vee joprojaam 0.279 Ls litraa. Uz katru litru mees ietaupam 0.258ls Lai no sjiem 0.258 ls savaaktos 1000Ls mums jaanopeerk nieka 3875.9689 litri benziina. Ja domaajams , ka voyager streb videeji ap 13 litriem uz 100km, tad tas ir 29815.147km. Njemot veeraa, ka autinjjsh gaazi streb par kaadiem litriem videeji 2 vairaak nekaa bendziinum, domaaju, ka taa sisteema sevi atpelna apmeeram peec 33000 km . Vai ta tas ir daudz???

Atbildēt uz šo ziņu
Didzis

38 ziņas

PM

Sorry! Sevišķi pārliecinoši neizklausās! Jo vairāk tāpēc, ka , braucu ar 3.8l un braucu katru dienu vidēji 50/50 pilsēta/šoseja, nu nekādi ne 16l pilsētā, bet gan12-13, un šoseja vispār uz 100km/h ir tikai8-9l. Un nevajag rēķināt ko kompis rāda bet gan pēc reālā patēriņa. Reāls piemērs: ielejot pilnu bāku tika nobrauktas 480jūdzes (1mil=1,6km) tātad 768 km, benzīns patērēts vidēji ap70l, cik tad sanāk - man ap 9l uz 100km. Tas ir patēriņš pilsēta/šoseja normāli braucot!!! Kā ir???? Bet gāzei, nedod dievs slikti sveču vadi, sveces u.t.t."

Nu , protams, ja autinjam uzlikta klasiskaa gaazes siteema, tad jaauztraucas par sliktiem svechvadiem un sveceem, bet gaazes inzektoram tas vairs lielu lomu nespeelee. Kaut gan man veel nav Voyager, bet tuvaakaa laikaa plaanoju iepirkt, tomeer manas ieprieksheejaas mashiinas visas bija paartaisiitas uz gaazi, un varu tikai teikt , ka nedomaaju , ka man tie svechvadi un sveces bija taas ideaalaakaas, bet tomeer pat ar klasisko gaazes sisteemu nekaadu probleemu un spraadzienu nav bijis. Viss gaaja uz urraa. pAGAIDAAM MAN wV PASSAT 2,8 vr6. vAR JAU BUUT, KA vW ir labaaki ??

Atbildēt uz šo ziņu
BRALIS

55 ziņas

PM

Pats savam busam firmā uzliku gāzes iekārtu par nedaudz vairāk kā 300ls. nomainīju sveces visas 6 (pats0 bez nekādiem kardaniem utt. vajag paņemt divu garumu svečatslēgas un pacietīgi skrāpējot roku ādu gar izpūtēju un motora galvu tās atskrūvēt. Protams ka vajag palīst apakša. Stav NGK sveces. Vadus ari par 17 Ls nopirku Kur tagad VEF rupnicas teritorijā ofisu ēkas. Toreiz viņiem tikai kantoris tur bija, jo veikals vel remontējās. Vadiem nekādas vainas. Šķilt vajag un braukt. Gāzei vajag labu dzirksteli, savādāk tā tikai sakrājas un sasniedzot vajadzīgo kondīciju iet gaisā. man šitā visu gaisa filtru ulaida gaisā. Tāpēc jau arī vecos vadus nomainīju. Pēc to apskates konstatēju, ka divi no viņiem kontaktu daļās galīgi sarūsējuši, ka par rūsas notīrīšanu nav pat ko domāt.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Durango 2000 (kādreiz bija lielais ceļotājs kopš 1995 gada)

Lapas: 1 2 3 [4] 5

Forums » Tehniski jautājumi » UZMANIBU sausmu stasts: sveces un vadi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online