CV 93.g. 3.3 dz problēma ar bremzēm! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » CV 93.g. 3.3 dz problēma ar bremzēm!

Lapas: [1] 2
CV 93.g. 3.3 dz problēma ar bremzēm! ( 4466 )
velniņš

10 ziņas

PM

Sveiki visiem, lūdzu palīdziet braucu ar savu džeri mājas , kad pēkšņi pazuda bremzes, pedālīs palika ciets kā akmenis gabaliņu pabraucu viss ok. vēl pēc laiciņa atkal pazuda un deg ,,absl ampa un rāda ka ar bremzēm nav kārtībā" pateicos jau iepriekš

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Vakuma pastiprinātājam vakuma trubas pārbaudīji?
Pašu pastiprinātāju pārbauda iedarbinot turot bremžu pedāli. Tam ir nedaudz jānosēžās.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

DodiezS

103 ziņas

PM

Ka tik Tev nav tā kā man, t.i. bremžu vakumu nodrošina elektromotors un tas mēdz atteikties nelāgos brīžos. Nedaudz uz laiku var līdzēt viegli pa viņu uzsitot, bet liela laboma no tā nav, jo tas ir īslaicīgs pasākums. Jāņem nost un jālabo, vai jāmaina. Man ir divi, kamēr viens iet tikmēr otru sataisa :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man ar bija līdzīga problēma un izrādījās ka štekers pie bremžu sūkņa bij nokritis. Kad pagriež aizdedzes atslēgu, bet nestartē, tam sūknim ir kādu brīdi jāstrādā (tirkšķis dzirdams). Manējam nav nekādas vakuuma trubas saistībā ar bremzēm, varbūt 93 gadam ir savadāk!

Atbildēt uz šo ziņu
velniņš

10 ziņas

PM

manejam ari ir elektro suknis

Atbildēt uz šo ziņu
Joris

146 ziņas

PM

Meklē problēmu eloktrosūknī, jo šiem gadiem nav vakuma pastiprinātājs, bet ar sūkņa palīdzību tiek sadzīts spiediens tai melnajā kastē ko sauc par "modulatoru", darbības princips līdzīgs kā ūdens hidroforam, tik spiediens ievērojami lielāks. ja sūknītis noklājies, tad bremzes darbojas tikai ar tavas kājas spēku :shock: . Kādu gadu atpakaļ piedzīvoju šitādu variantu, pa Rīgu braucaut plūsmā bija ko pasvīst!!! Sūkni uzliku citu, lietotu un darbojas vēl šobrīd, bet varbūt ir iespējams arī restaurēt. :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan Sport, 99.g., 3.3l, benzīns/špricgāze

DodiezS

103 ziņas

PM

Uz bremzēm vēl aiziet štekeris pie visiem pārējiem relejiem rindā zem haubes šofera pusē, kurš nodrošina tā darbību. Elektromotors strādā visu laiku un ja pagriež aizdedzi, bet nepiestartē, tad ir dzirdams pat ļoti labi vai strādā vai nē. Tā kā Tev nav AWD tad tanī gadījumā, ja tas elektromotors nestrādā, tad tikt pie viņa būs krietni vieglāk. Laukā ņem caur apakšu. Veiksmes un uzraksti kā viss beidzās. :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

velniņš

10 ziņas

PM

DodiezS"]Uz: "sūkni izdevās restaurēt, bet kas tie ir par dačikie kas ir pie tā modulātora jo man deg gan (P) lampa gan
(ABS)lampa brīžiem tās nodziest var būt vari palīdzēt

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » CV 93.g. 3.3 dz problēma ar bremzēm!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online