Kādu Voyager Izvēlēties? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kādu Voyager Izvēlēties?

Lapas: [1]
Kādu Voyager Izvēlēties? ( 766 )
makis

1 ziņas

PM

Sveiki,

vēlos sev iegādāties pirmo Chrysler Voyager 2000€ vai 3500€ robežās. Ko jūs varat ieteikt? Kādu motoru lai izvēlas lai neiegrabtos. Protams labu auto par tādu naudu nenopirksi bet sirds karo pēc Voyager. Dzīvoju Siguldā Stradaju Rīgā braukāju daudz. 5. Dienas nedēļa kāds motors būtu labāks un izdevīgāks. 2.5D 2.8D vai arī benzīna motori 3.3 vai 3.8 protams ar gāzi . Kādu jūs man ieteigtu? Gribētos arī pirmo auto ar automātu. .

Sirsnīgs paldies par atbildi jau laicīgi.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

makis: "Sveiki,

vēlos sev iegādāties pirmo Chrysler Voyager 2000€ vai 3500€ robežās. Ko jūs varat ieteikt? Kādu motoru lai izvēlas lai neiegrabtos. Protams labu auto par tādu naudu nenopirksi bet sirds karo pēc Voyager. Dzīvoju Siguldā Stradaju Rīgā braukāju daudz. 5. Dienas nedēļa kāds motors būtu labāks un izdevīgāks. 2.5D 2.8D vai arī benzīna motori 3.3 vai 3.8 protams ar gāzi . Kādu jūs man ieteigtu? Gribētos arī pirmo auto ar automātu. .

"

neviens, padsmit gadus vecs auto nevar būt drošs pret iegrābšanos, neatkarigi no motora tipa! Var tikai cerēt
uz paša mācēšanu atlasīt iespejami mazākās problēmas!
1)nepirkt nevienu auto, ar kuru nav iespejams veikt testa braucienu(autoplaču gemors ar no uzsk. noņemtajiem)
2)dzīt caur CSDD apskates punktu,pat ja autiņam ir itkā svaiga skate! Par tiem 25-28eur neizputesi! Nepiekrit? Iet dillēs!
Pievērst uzmanību lietām,kuru remonti ir
dārgi(kondicionieris,dizelim ari webasto, automāta pārslēgšanās, sajūgs mehaniskajai).Ja draugos ar datoru, šādu tādu informaciju var izdabūit ari no CSDD iepriekšejā gada apskates datiem.(lietot auto valsts nummuru CSDD tehniskas apskates datos meklējot, lietojot VIN dažus datus neredz).Kas attiecas uz dīzeļiem, tad ņemt vērā: 2,5L ir tikai ar manuālo kārbu; 2.8L tikai ar automātu

Atbildēt uz šo ziņu
osis33

118 ziņas

PM

makis: "Sveiki,

"

Auto jāpērk tāds kurš patīk,viss pārējais ir taisāms,es ieteiktu 3.3,3.8l benzins\gāze.

Atbildēt uz šo ziņu

izgatvoju auto aizsargstieņus (nerūsējošais tērauds)

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Galvenais kārtīgi izgāzēt, lai no izpūtēja dūmu nemet.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Kādu Voyager Izvēlēties?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online